Дмитро Черкасов, екс-учасник популярного українського реаліті "Холостяк", чемпіон світу з плавання, нарешті одружився.

Одруження головного героя сьомого сезону романтичного шоу відбулося в неділю, 22 вересня.

Ця інформація стала відома завдяки друзям Черкасова - акторові Олексію Комаровському та ведучому Олексію Дівеєву-Церковному. Саме ці люди у своєму "Інстаграмі" повідомили про весілля плавця.

Буквально годину тому Дмитро об'єднався узами шлюбу в адміністративному центрі "Готово".

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Хто ж став обраницею завидного холостяка?

Про таємничу наречену, якій роздобути серце Черкасова, відомо мало - лише те, що її звуть Олександра і вона блондинка.

Сам наречений поки ніяких коментарів щодо весілля не давав. Дмитро тільки показав святковий сніданок, знімком з якого поділився в Instagram.

Нагадаємо, в ефірі СТБ показали фінальне пост-шоу "Холостяк. Як вийти заміж", а герой проекту "Холостяк-8" Рожден Анусі розкрив секрети відносин з Іванкою. Іванна розповіла про те, як чудово все починалося. Рожден зізнався, що з часом вони стали все рідше зустрічатися і тепер герої не пара.

А ось колишній учасник проекту "Холостяк"-7 Дмитро Черкасов в ексклюзивному зверненні розповів, як йде його особисте життя зараз. Молодий чоловік зізнався, що він знайшов свою любов і навіть назвав ім'я дівчини. Його обраницю звуть Олександра.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", телеканал СТБ, вперше за всю історію романтичного шоу "Холостяк", зважився на таку авантюру. Всі вісім сезонів ім'я головного героя реаліті тримали за сімома замками до певного моменту. Зараз глядачам самим пропонують обрати на цю роль гідного претендента.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що подробицями особистого життя вперше поділиться екс-Холостяк Дмитро Черкасов. А також вперше в історії проекту прямо в студії "Як вийти заміж" – пропозицію руки і серця. Хто з дівчат скоро зіграє весілля?