Не так давно Тіна Кароль почала викладати в свій профіль в Інстаграм фотографії з нової ніжної фотосесії. Шанувальники відзначили посвіжілий і щасливий вигляд своєї улюбленої виконавиці.

Підписує свої фотографії співачка також позитивно. Приміром, під одним з них вона уточнила у своїх фоловерів: "Який настрій у вас сьогодні? Теж щасливий?"

Шанувальники закохалися в природний вигляд артистки і її чудову посмішку.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

"Обожнюю", "Яка няшечка", "Зайчик", "Красуня", "Тіночка, як завжди на висоті", "Просто чарівна", "Така гарненька. Клас", "Улибашка. Промінчик світла, який так потрібен. Аж настрій стає краще", "Боже, яка краса!!!", "Після важкого дня, заходиш в instagram і бачиш у стрічці нове фото і чарівну посмішку, тут же наповнюєшся енергією і силами, любов до Тіни Кароль нескінченна", "Дуже приємно дивитися! Чесне слово, вам ніби 22 або 23 року! Я бажаю вам щастя!", - одностайно захоплюються фанати.

Нагадаємо, раніше в мережу потрапили фото з виступу Тіни Кароль на одному з конкурсів краси, де вона вийшла в досить відвертому вбранні. Для виступу дівчина вибрала білизна і абсолютно прозоре плаття. Сміливе рішення у виборі сукні допомогло співачці підкреслити її апетитні форми, а також захопити своїх шанувальників.

Раніше Знай.UA розповідав, що Тіна Кароль розповіла, хто не дав їй зганьбитися. Так, співачка зізналася у слабкостях і поділилася, що було для неї найважчим за всю музичну кар'єру. Співачка розповіла, звідки взялася її фраза "супер, супер, супер", яка запам'яталася багатьом, а також поділилася, що має проблеми з пам'яттю.

Також Знай.UA повідомив, що нещодавно Тіна Кароль здивувала тим, наскільки різноманітною може бути. Один з порталів зібрав всі образи співачки, на яких вона здавалася абсолютно різною. Уточнюється, що так кардинально співачка змінює свої образи, щоб дивувати фанатів під час концертів.