Ольга Бузова знову скасовує концерти. Що стало причиною таких радикальних заходів? Що не дозволяє співачці провести заплановані концерти? Публіка в подиві, продані ще в травні квитки залишаються на руках, а виступ обіцяний у вересні переноситься повторно.

Бузова скасувала концерти в Пензі, Тамбові, Ульяновську і в Балаково Саратовської області. Причина скасування виступів, виявилася банальною: продані квитки малим накладом, зали залишаються напівпорожні, а Бузовій потрібні заповнені стадіони! Чому фанати не розкуповують квитки зірки? Невже розлюбили скандальну учасницю "Дому"

Крім того, Бузова останнім часом почала скаржитися на погане самопочуття. Подейкують навіть, що через перевтоми їй неодноразово доводилося викликати швидку і ставити крапельниці. Щоб не нашкодити здоров'ю співачки, її концертний директор нерідко вносить корективи в розклад виступів, переносячи або скасовуючи концерти.

Також в числі можливих причин відмови давати шоу називають особисте життя співачки: втомившись від самотності, Бузова, нібито, збавила оберти і взяла тайм-аут, щоб більше часу приділяти романтичним відносинам.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

До речі, щоб наживо подивитися на саму популярну дівчину Рунета, потрібно було заплатити в середньому від 1000 до 3000 рублів. Між тим, Бузова щосили готується до презентації свого нового альбому, яка відбудеться 18 листопада в Москві в «Крокус-Сіті-Холі». Артистка готує грандіозне шоу, за квиток на яке вже доведеться заплатити більше – від 1400 до 20 000 рублів

У цей знаковий для себе день я дам своє перше велике шоу. Я вже щосили готуюся до нього, і проводжу весь час, не зайняте зйомка і гастролями на репетиціях. Я так вже хочу вам все-все показати. Але все повинно йти по черзі. спочатку альбом, який вийде 5 жовтня, а потім вже і шоу. Спасибі всій моїй не великий, але дуже дружній команді, за те, що ви зі мною цілодобово», – проанонсувала концерт у своєму мікроблозі в Instagram Бузова

Відеокліп Ольги Бузової

Сподіваємося, плани співачки не зіпсує здоров'я. Зали будуть набиті битком, а найвідданіші фанати будуть викликати на біз багато разів.

Але як би там не було, заявлені концерти варто проводити, інакше так недовго всіх фанатів розгубити. Москва звичайно - це великий мегаполіс, але і на переферії треба працювати!

" раніше писав про Бузову: знак сатани: Ольга Бузова продала душу дияволу, це фото розповість все.

"Знай.иа" повідомив цікаву новину: переїла ковбаски або вагітна: Бузова спантеличила фанатів.