Син російської співачки Валерії викликав захват і здивування в Мережі. Фанатки були приємно здивовані, яким красенем виріс 19-річний Арсеній.

Користувачі Мережі захоплювалися красою сина співачки Валерії Арсенія, який позував разом із зірковою матір'ю на одному знімку.

Підписники зазначили, що у такої красивої мами не міг зрости некрасивий син. Варто відзначити, що Арсеній також є талановитим піаністом і захоплюється кулінарією.

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Показати ще

"Який гарний син!", "Які у вас ніжні стосунки. Син просто красень. Ви щаслива мама!", "Який чудовий, красивий і щасливий син", "Арсеній просто голлівудський актор", "Гарна мама, гарні діти! Щастя!", "Просто юний Аполлон", "Такий дорослий синуля у Вас, та ще і який красень", - написали в коментарях шанувальники співачки.

Раніше ми писали про те, що популярна співачка російської естради нещодавно дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, чого ніколи не пробачить чоловікові, продюсеру Йосипа Пригожина.

Валерія розповіла в одному з російських видань про своє сімейне життя. За її словами, у них з Йосипом іноді виникають непорозуміння, як і у будь-якої іншої пари.

Валерія зізналася, що іноді сердиться на Пригожина. Наприклад, не так давно вона розсердилась на чоловіка через його вибуховий характер. Так вийшло, що вони зупинилися в номері готелю, де виявилася несправна ручка двері у ванну кімнату. Співачка відправилася в душ і випадково зачинила двері. Самостійно вибратися не змогла. А Йосип почав кричати на неї, цікавлячись, навіщо вона зробила це.

Йосип і Валерія разом вже 14 років. На думку артистки, ключ до успішного сімейного життя полягає в терпінні.

Нагадаємо, шанувальники не оцінили зусиль Валерії на те, щоб залишатися стрункою, і розкритикували її зовнішній вигляд.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" співачка Валерія, яка підтримує політичний курс Путіна, війну на Донбасі і анексію Криму, поскаржилася на економічні проблеми в шоу-бізнесі і брак грошей.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Валерія заговорила про зраду чоловіка.