У понеділок, 17 вересня, в Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонія вручення телевізійної премії Emmy-2018. На червоній доріжці з'явилося безліч зірок кіно і серіалів.

При цьому найбільша увага публіки була прикута до популярної голлівудської актриси і зірці серіалу "Гра престолів" Емілії Кларк, яка з'явилася на премії в дуже відвертому вбранні. Вона викликала непідробний інтерес глядачів.

Емілія Кларк

Так, на відміну від інших знаменитостей, які були одягнені в досить скромні вбрання, Кларк вирішила виділитися, і вибрала для церемонії сукню від Christian Dior з "голим" ліфом. Повністю прозорий верх наряду з делікатним мереживом і квітковою вишивкою підкреслював всі переваги фігури знаменитості. У той же час сукня вдало приховала інтимні місця Емілії.

Зазначимо, що на церемонії актриса представляла команду серіалу, який виявився відразу в декількох номінаціях.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Емілія Кларк

Крім того, поява 36-річної актриси Кірстен Данст, яка не так давно стала мамою, чимало здивувала публіку. Голлівудська зірка прийшла на церемонію в компанії свого нареченого. Для виходу в світ Кірстен вибрала темно-синю сукню з відвертим декольте, яке демонструвало пишний бюст знаменитості.

Кірстен Данст

До речі, головна премія Emmy-2018 дісталася "Грі престолів" за "Найкращий драматичний серіал". Один із найкращих серіалів HBO в боротьбі за статуетку випередив минулорічного переможця, "Розповідь служниці", а також "Корону", "Світ дикого заходу" "Дуже дивні справи" і "Американці".

Нагадаємо, Емілія Кларк розкрила секрет своєї краси, і як виявилося - це не косметика.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кіт Харінгтон, який зіграв Джона Сноу, з'явився на шоу MTV News і розповів про нові епізоди, і здається, вибовкав занадто багато.

Також портал Знай.uа писав, що датський актор Микола Костер-Вальдау, виконуючий роль Джеймі Ланністера в фентезійному серіалі каналу HBO "Гра престолів", розповів про несподіваний фінал проекту.