Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість бере участь у популярному шоу "Танці з зірками" і старанно готується до кожного нового випуску. Останній танець артистки судді розкритикували, тому Маша вирішила зізнатись, як сама оцінює свої сили.

"Отже, балет з пасадоблем!!! Відразу скажу, що віддаю собі звіт - цей наш з Максом танець багато хто прийняв неоднозначно, або простіше кажучи, «зайшов» він не всім! І я вас цілком розумію!
Але давайте начистоту! Хочу терміново нагадати , що проект #танціззірками - це, в першу чергу, грандіозне шоу! А шоу - це коли глядачеві дають всю палітру емоцій і вражень! Мені це сильно сподобалось, коли я приймала рішення брати участь - я розуміла, що зможу пробувати все, про що навіть моя звихнута фантазія мовчала! Так, я і балет - це наречені миша з антилопою... А балет в замісі з пасадоблем, підготовлений за чотири дні і пофарбований комедійним театральним перформансом , від цього б навіть у режисера фільму «Чорний лебідь» дах знесло)
Але повірте, мені так набагато цікавіше, ніж коли тебе носять на руках з ефіру в ефір! Загалом, я вважаю, ми з @maksleonov212 не облажались, незважаючи на горезвісні арабески🤦🏻‍♀️ Я прийшла на проект для того, щоб відкрити в собі всі свої можливості і подивитися в очі своїм страхам і комплексам!!! Якщо б мені сказали п'ять років тому, що я вийду в ефір на багатомільйонну публіку у балетній пачці і білих(!!!) колготах, я б побилася з цією людиною 😂 А вчора навіть шістка від @ekaterinakukhar_official здалася десяткою ✌🏻 Ну, і найголовніше! Те, що ви своїм голосуванням залишили нас з Максом в проекті, говорить мені про те, що ви і самі розумієте все вищевикладене! Спасибі вам до неба за це", - зізналася Єфросиніна. Фанати ж почали підтримувати Машу і заспокоювати її. Багато хто відзначив, що це - колосальна праця.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам. Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям. Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.