Як відомо, популярна голлівудська актриса Рейчел МакАдамс, яка відома ролями у культових мелодрамах "Щоденник пам'яті" і "Клятва", приховує своє особисте життя від преси. Однак буквально днями папараці сфотографували її з новонародженим сином і чоловіком на прогулянці.

Зворушливі фотографії опубліковано на фан-профілі Рейчел МакАдамс в соціальній мережі Instagram.

Так, знаменитість прогулялася в Лос-Анджелесі зі своїм 5-місячним малюком. На знімках новоспечена мама ніжно обіймає сина, а її чоловік Джеймі Лінден везе візок.

Раніше повідомлялося, що 10 квітня МакАдамс і її бойфренд Джеймі Лінден вперше стали батьками. Точно можна сказати, коли саме Рейчел народила. Ім'я малюка також невідомо. Варто нагадати, що вперше актрису і письменника помітили разом у квітні 2016-го, а вже в липні Рейчел і Джеймі перестали приховувати свій роман і стали з'являтися разом.

Рейчел МакАдамс

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

До речі, відома американська актриса, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія, яка нещодавно вперше стала мамою, поділилася новою фотографією свого сина Енріке Сантьяго в соціальній мережі Instagram. Більш того, 43-річна знаменитість розповіла про всі труднощі виховання малюка.

Так, на фото 43-річна зіркова мама позує без макіяжу, з розпатланим волоссям і тримає малюка на руках. За словами Єви, у неї зовсім немає сил, щоб зробити нормальну зачіску, тому вона задовольняється зручним недбалим пучком.

"Привіт, Кріссі Тейген (американська модель, яка нещодавно стала мамою), це офіційна зачіска для грудного вигодовування? У мене враження, що я завжди з розпатланим пучком! Дуже складно зробити що-небудь ще!", – підписала публікацію з фото актриса.

Єва Лонгорія з сином

Нагадаємо, що Єва Лонгорія показала 3-місячного сина, проте сама актриса виглядає дуже втомленою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єва Лонгорія насолоджується материнством і часто показує шанувальникам ніжні фото з маленьким сином.

Також портал Знай.uа писав, Єва Лонгорія зачепила тему поділу сімей нелегальних мігрантів на кордоні з США.