Фанати культової гри з очікуванням спостерігають за тим, як йде робота над зйомками серіалу "Відьмак". Днями в мережі з'явилася нова інформація, яка сколихнула фанатів.

Стало відомо, що компанія Netflix все ще активно працює над серіалом "Відьмак". А зараз працівники компанії зосередили сили на пошуку актриси на роль Цирі для майбутньої екранізації.

Відьмак

Звичайно ж, ця новина не обійшла стороною шанувальників гри. Тому фанати відразу ж стали пропонувати свої варіанти.

Цирі

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Наприклад, відомий художник BossLogic вирішив прикинути, як може виглядати Наталі Дормер у ролі Цирі. Художник одразу ж поділився отриманим результатом, який ви вже можете побачити.

Варто також згадати про те, що останнім часом Netflix знаходиться в активних пошуках молодої актриси, адже Дормер зараз 36 років.

Крім того, на роль Геральта вже затвердили Генрі Кавілла (він грав Супермена). Безпосередньо зйомки почнуться в жовтні 2018 го, а прем'єра очікується в кінці 2019 року.

З нетерпінням будемо чекати на нові подробиці серіалу!

До слова, актор Генрі Кавілл виконає головну роль в серіалі Netflix про відьмака Геральта.

Шоу стане екранізацією популярних фентезі-романів польського письменника Анджея Сапковського. Про це повідомляє Telegram-канал 2ch/Двач.

Генрі Кавілл

Шоураннер серіалу Лорен Хіссріч поділилася подробицями кастингу на своїй особистій сторінці у соціальній мережі:

"Він став першим, з ким я зустрілася. Тоді у мене не було команди сценаристів і самих сценаріїв - тільки схвалення студії і море ентузіазму. Зустріч пройшла чотири місяці тому - з тих пір я не забувала, скільки пристрасті в ньому тоді побачила. Він і є Геральт. Завжди ним був. Я так рада вітати Генрі Кавілла у нашій "Відьмацькій" сім'ї ".

Генрі Кавілл

У мережі сам Кавілл жартома заявив, що тепер листи йому потрібно писати в Каер Морхен, фортецю, в якій поза мандрів живуть відьмаки. Актор заздалегідь попередив, що відповідати буде вкрай рідко - він занадто зайнятий полюванням на монстрів.

Нагадаємо, на офіційній сторінці кінокомпанії Warner Bros. з'явився черговий трейлер до супергеройського фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості".

Він заснований на оригінальному коміксі всесвіту DC.
За сюжетом фільму світ починає сперечатися, який саме герой потрібен людству: Темний рицар Готема Бетмен, чи захисник Метрополісу Супермен.

Обидва супергероя починають запеклу суперечку, але їхню бійку перериває темна сила в особі Лекса Лютора.

Нагадаємо, нещодавно компанія Middle-Earth повідомила про підписання багаторічної ліцензійної угоди з Athlon Games для розробки нової гри за мотивами всесвіту фентезійного твору Дж. Р.Р. Толкіна "Володар перснів", передає THR.

Як повідомляв Znaj.ua, у середу, 5 вересня, популярний стрімінговий сервіс Netflix опублікував тизер фінального шостого сезону американського серіалу "Картковий будиночок". Відзначається, що в ньому показали долю "46-го президента США Френсіса Андервуда".

Також Znaj.ua писав про те, що у мережі з'явилась фотографія картки нової Assassin’s Creed від Ubisoft, яка підтверджує, що дії чергової частини гри відбуватимуться у Єгипті.