Українська телеведуча Регіона Тодоренко тривалий час приховувала свою вагітність, хоча перші чутки про це з'явилися ще наприкінці весни.

Таємниця Регіни Тодоренко

Регіна Тодоренко


Тоді вона намагалася не давати жодних коментарів і взагалі поменше спілкуватися із пресою, її представники все заперечували. Але згодом Регіна таки наважилася записати відео, на якому вона демонструє нібито плоский живіт.


Та всі намагання виявилися марними – "цікаве становище" майбутньої дружини Влада Топалова дало про себе знати.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Зараз живіт Тодоренко вже помітно збільшився - його вже не можна заховати ні під один з вільних нарядів. Тому днями вона пояснила, чому так довго ховала вагітність.

Регіна Тодоренко

"Це положення таке ніжне, це ж моє особисте. Мені якось не дуже хочеться на загальний огляд це виставляти. У мене ще є час подумати, де народжувати, тому поки залишу це питання", - зазначила Тодоренко.

Регіна Тодоренко


Відомо, що дитина Регіни і Влада повинна з'явитися на світ у грудні, пара чекає на хлопчика. Для обох артистів малюк буде першим.


Дивіться: інтерв'ю з Регіною Тодоренко


Нагадаємо, подруга Тарабарової на радощах розсекретила ім'я новонародженого.
Як повідомляв Знай.ua, актор і телеведучий Антін Мухарський, навідався до Києва для того, щоб провести презентацію своєї книги, заодно вирішив побачитися з дітьми.
Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко продемонструвала кумедний образ на церемонії вручення премії "Людина року" за версією журналу GQ.