Багато шанувальників Бена Аффлека з жахом спостерігали, як актор все далі заходить в алкогольній залежності.

Як багато хто пам'ятає, літо 2018 року видалося для актора Бена Аффлека гарячим, причому не в найкращому сенсі цього слова.

Бен Аффлек

Для початку він розлучився зі своєю останньою дівчиною, яка, як відомо, працювала продюсеркою шоу Saturday Night Live. Розлучення з коханою позначилося на акторі так сильно, що його колишній дружині і матері трьох його дітей Дженніфер Гарнер довелося відвозити Аффлека в реабілітаційний центр, адже у актора стрімко розвивалася алкогольна залежність.

Бен Аффлек

Популярні новини зараз

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Одним візитом справа не обмежилася, і за серпень актор аж три рази здавався на реабілітацію. Причому кожного разу з посильною допомогою колишньої дружини.

Але все було не так погано: в перервах між лікуваннями він познайомився з ветеринарним фельдшером і моделлю Playboy Шоною Секстон. Правда, далеко не всі вважали, що знайомство піде Аффлек на користь.

пара

Багато хто вважає, що при лікуванні від алкоголізму нові знайомства протипоказані, і Шона одним своїм виглядом може розхитати і без того не надто стійку тверезість актора.

Поки всі обговорювали чи не нашкодить акторові це знайомство, інтрига з ветеринарним фельдшером перейшла в розряд серйозних захоплень.

Шона Секстон

Вже 10 вересня папараці застали Шону, яка виходила з реабілітаційного центру, де лікується Аффлек. За повідомленнями очевидців, Шона провела з актором близько чотирьох годин.

Поки що рано прогнозувати майбутнє цих відносин.

Але одне можна сказати з впевненістю - якби всі ветеринарні фельдшери виглядали як Шона, у кожного чоловіка на планеті був би кіт. Будемо тримати кулачки за зоряну пару!

Шона Секстон

Шона Секстон

Шона Секстон

Нагадаємо, відома американська актриса, продюсер і режисер Єва Лонгорія показала знімок з 3-місячним сином Сантьяго Енріке. Так, знаменитість взяла малюка з собою на зйомки фільму "Даша-мандрівниця", які проходять в Австралії. Про це артистка розповіла своїм фоловерам в Instagram, виклавши трепетне селфі.

Як повідомляв Znaj.ua, днями стало відомо, що у Махачкалі скасовано концерт репера Елджі.

Також Znaj.ua писав про те, що днями популярна виконавиця Настя Каменських виклала на своєму Instagram-каналі чергове фото з Потапом, що, звичайно, ж відразу викликало безліч запитань у фанатів.