На 68-му році життяне стало відомого актора та режисера, зірки таких популярних кінокартин, як "Панове товариші" та "Шукаю людину" Михайла Асафова.

Про це повідомили його колеги на сайті Володимирського академічного театру драми.

Асафов помер у четвер, 13 вересня.

З 1977 року артист виступав на сцені Володимирського обласного театру драми ім. А. В. Луначарського. У 2008 році Асафів був удостоєний звання Народного артиста РФ, а в 2011 — премії імені народного артиста СРСР Е. А. Євстигнєєва.

Його фільмотека нараховує десятки ролей і кілька поставлених вистав. Крім того, славу та популярність йому принесли фільми "Шукаю людину", "Експерти", "Панове товариші".

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Михайло Асафов

За словами колег, поховають його у рідному місті, прощання з актором відбудеться у Володимирському театрі драми у понеділок, 17 вересня.

Актор

Нагадаємо, відома індійська письменниця і художниця – професор Рита Джитендра була частою гостею на телебаченні. Жінку зазвичай запрошували на різні програми в якості експерта. Останньою в її житті стала ранкова передача – індійська версія програми "Доброго ранку". Жінка померла просто у прямому ефірі на очах мільйонів.

Як повідомляв Знай.ua, 11 вересня, у віці 90 років пішла з життя культова британська актриса Фенелла Філдінг. Відзначається, що зірка зіграла в десятках фільмів і вистав. Також відомо, що вона продовжувала працювати навіть у похилому віці. В цьому році Філдінг була удостоєна високої державної нагороди.

Також Знай.ua писав, що у Таїланді помер популярний актор і телеведучий Варут Воратем. Знаменитості було всього 48 років. Як повідомляється, телезірку госпіталізували 9 вересня, після того як він втратив свідомість. Він дві ночі перебував у реанімації, проте врятувати його не вдалося.