Голлівудська акторка та матір шістьох дітей Анджеліна Джолі просто пішла війною проти свого колишньгго. Вона докладе усіх зусиль, щоб отримати опіку над дітьми. Втім для неї цього мало, вона хоче, щоб Бред Пітт взагалі не мав контакту з нащадками.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Все говорить про те, що акторка зупиниться ні перед чим, щоб отримати одноосібну опіку над її шістьма дітьми. Для цього знаменитість стала налаштовувати дітей проти батька та попросила вибрати її у цьомц конфлікті.

Джолі з дітьми

Американські таблоїди повідомили, що Анджеліна Джолі вигадала нову хитру схему, яка допоможе їй виграти суд та потім Цього разу знаменитість просто почала налаштовувати спадкоємців проти Пітта й і просить в суді буквально говорити її словами

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Повідомляється, що на боці матері вже 17-річний Меддокс і 14-річний Пакс. Тепер актриса залишилося вмовити ще чотирьох дітей відмовитися від батька на користь Анджеліни.

"Вона хоче, щоб всі діти говорили судді, що хочуть жити з нею. Вона благає їх!", - повідомляє інсайдер американським ЗМІ.

Додамо, що нещодавно Енжі зізалась, що не ставиться негативно до свого колишнього чоловіка, а навпаки, з ніжністю згадує про Бреда, особливо у присутності дітей. Та навіть вважає Пітта хорошим батьком, якого дуже люблять шестеро дітей.

Дивіться: Чому Пітт проти того, щоб колишня виховувала дітей

Нагадаємо, голлівудські режисери і сценаристи всі як один відмовляються працювати з Анджеліною Джолі. А виною тому навіть не скандальна репутація популярної актриси, а її стан здоров'я.

Як повідомляв Знай.ua, нещодавно в мережі з'явилася інформація, що актрису Анджеліну Джолі екстрено госпіталізували через анорексію і нервовий зрив. Але, на радість фанатів, ця інформація виявилася лише чутками: вже на наступний день Енджі помітили з дітьми на прогулянці, і виглядала вона щасливою і здоровою!

Також Знай.ua писав, що скандальна українська співачка Ані Лорак провела доньку в перший клас в одну з російських шкіл. Зірка поділилася відповідним знімком в Instagram.