Популярна американська акторка Ембер Херд з'явилася на сторінках вересневого випуску популярного глянцевого видання Coveteur.

Поки сама вона знаходиться на кінофестивалі в Торонто (Канада), де презентує власний фільм "Її запах", підписники можуть помилуватися результатами свіжої фотосесії.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

До слова, у найближчі декілька місяців ми почуємо про актрису ще не раз: в середині грудня в прокат нарешті вийде новий супергеройський блокбастер DC, "Аквамен", в якому красуня зіграла одну з головних ролей, склавши компанію Джейсону Момоа.

Леді Гага і фотосесія для VOGUE

Популярна американська співачка Леді Гага, яка більше всього на світі любить епатувати публіку, постала перед шанувальниками у несподівано ніжному і жіночому образі. Співачка прикрасила обкладинку жовтневого глянцевого журналу Vogue.

У мережу злили "прадавню" обнаженку Кайлі Міноуг

Інтимні фото багаторічної давнини, на яких зображена відома співачка Кайл Міноуг, несподівано з'явилися в мережі. У травні 50-річна австралійка на честь ювілею опублікувала фото в стилі ню, і швидше за все подумати не могла, що хтось порсатиметься в архівах і відшукає ЦЕ.

Нагадаємо, нова епоха принесла і нові ідеали краси і, здається, у наш час будь-яка нестандартна дівчина може знайти себе в модній індустрії.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", в червні цього року південноафриканська супермодель Кендіс Свейнпол, більш відома як один з "янголів" компанії Victoria’s Secret, стала мамою вдруге.

Також "Знай.uа" писав про те, що відома бразильська супермодель, янгол Victoria's Secret Алессандра Амбросіо активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами зі зйомок. Зараз знаменитість відпочиває в Малібу. Так, дівчина поділилася спекотними кадрами в купальнику, поніжившись біля басейну.