Подаюча великі надії чемпіонка СРСР зі стрибків на батуті Олена Сліпаченко стала черговим гостем програми "Прямий ефір" з Андрієм Малаховим на російському телебаченні. Ця жінка зараз позабута усіма і навіть рідний син хоче виселити її з власної квартири.

Відомий у Росії телеведучий Андрій Малахов показав глядачам у своїй програмі чемпіонку СРСР зі стрибків на батуті, яка колись подавала великі надії Олену Сліпаченко. Колишня спортсменка тепер не може прожити на мізерну пенсію від держави і змушена сидіти на вулиці і просити милостиню в жалісливих громадян. Сліпаченко зараз живе в Санкт-Петербурзі. За її словами, вона отримала травму більше десяти років тому і тепер пересувається виключно за допомогою інвалідного візка.

Олена Слипаченко в молодості

У колишньої чемпіонки прогнила частина хребта, оскільки потрібно було своєчасно робити операцію, а фінансових засобів у неї і родичів на оплату операції не знайшлося. Зараз Сліпаченко платить гроші сусідському хлопцеві, який за певну суму переміщує інвалідну коляску спортсменки і таким чином вона виходить на вулицю, де сидить з простягнутою рукою. Спочатку Сліпаченко соромилася жебракувати, але потім звикла, адже це хоч якийсь заробіток.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Зі своїм сином екс-спортсменка практично не спілкується. Журналістам програми Малахова вдалося зв'язатися з родичем чемпіонки. Виявилося, що він проживає в квартирі з матір'ю, але не вважає її близькою людиною. Коли Сліпаченко отримала травму, її син навіть змінив прізвище. Він стверджує, що його мати зловживала наркотиками, тому і стала інвалідом, а спортивна травма нібито тут ні до чого.

Олена Сліпаченко зараз

Сама Сліпаченко зізналася, що мало часу приділяла сину, коли він був маленьким. Потім у студію програми прийшла заслужений майстер спорту СРСР Лідія Іванова і заявила, ніби Сліпаченко ніколи не завойовувала титул чемпіона Радянського Союзу.

Нагадаємо, українська красуня стала кращою на відборі ЧС з гімнастики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка Козлова красивою перемогою перервала невдалу серію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Серена Вільямс виявилася в центрі расистського скандалу.