Відомий український виконавець Макс Барських вчора, 10 вересня, став "Людиною року" за версією чоловічого журналу "GQ" в Російській Федерації.

Про це повідомив сам артист, опублікувавши на своїй сторінці в Інстаграм безліч відео та фото.

Відзначимо, Барських був номінований на премії "Людина року" в категорії "Кращий музикант".

"Спасибі всім вам, за те, що ви у мене є! Я щасливий створювати для вас! "Музикант року" за версією @gqrussia", - подякував Барських російських слухачів.

Прихильники українського виконавця привітали його з перемогою, зазначивши, що підтримували його і голосували.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Макс, я щаслива що ти переміг, це і наша перемога, голосувала за Улюбленого співака, поета, музиканта!!!! Ти надихаєш своєю музикою, творчістю, я за тебе голос свій віддам! І лайк поставлю неодмінно!!", "Обожнюю цього музиканта !!! Подальших йому успіхів !!!", "Чи гідний, розумничка !!! Кращий, кращий, найкращий!!!!", "Дуже люблю ваші пісні, спасибі велике за них, заслужена нагорода! Ви найкращий!!!", "Ох і молодець же! Ось бачиш як ми фани любимо тебе! Щирий і добрий в цьому світі!", "Єдина людина заради якого варто було дивитися цю премію. Макс спасибі за класне виступ і звичайно ж вітаємо з перемогою, хоча ти гідний набагато більшого", - пишуть захоплені передплатники Макса Барських.

Разом з тим варто відзначити, що українські зірки зібралися здивувати популярний в Росії фестиваль "Нова хвиля-2018". Нагадаємо, що нещодавно цей фестиваль отримав скандальну славу у зв'язку з перенесенням його з латвійської Юрмали до міста Сочі.

Так, у російському фестивалі молодих виконавців планують взяти участь народні артистки України Ані Лорак і Таїсія Повалій, заслужена артистка України Світлана Лобода, а також співак ALEKSEEV (Микита Алексєєв). Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційній сторінці "Хвилі" в Instagram.

Цікаво, що музиканти-українці не тільки виступатимуть на сцені заходи. Наприклад, опальна Ані Лорак також постане перед глядачами в ролі журі і судитиме талант молодих виконавців.

Повалій, в свою чергу, стане "цвяхом" програми одного з фінальних днів фестивалю, а саме 8 вересня на "Вечорі прем'єр" вона презентуватиме свою музичну новинку. Артистка виступить на одній сцені з такими метрами естради РФ, як Валерій Леонтьєв, Микола Басков, Сергій Лазарєв, а також культової співачкою Іриною Аллегровою і "королем російської поп-музики" Філіпом Кіркоровим.

ALEKSEEV виступив двічі: на гала-концерті з нагоди відкриття "Нової хвилі-2018" 4 вересня, а також 5 вересня на творчих вечорах a'studio і Леоніда Агутіна.⠀

Андрій Данилко виступив на закритій вечірці у Сочі

Нагадаємо, коханка чоловіка Ані Лорак розповіла страшну правду.

Як повідомляв "Знай.ua", продюсер розповів про ставлення російських зірок до українців.

Також "Знай.ua" писав, що Вайкуле зібрала зірок на одній сцені, без запроданців не обійшлося.