Опальна запроданка Ані Лорак і скандальний російський співак Філіп Кіркоров з'явилися на червоній доріжці Нової хвилі. Солодка парочка не тільки пройшлася перед камерами, але і виконала дивний "танець восьминогів". Відео опублікувала на своїй сторінці Ані Лорак.

Зірки в блискучих нарядах станцювали якийсь танець, в якому основними рухами були хвилеподібні рухи рук і погойдування з боку в бік.

Користувачі назвали його танцем восьминогів і почали обзивати зірок міськими божевільними.

"Лорак - клоун з короткими ногами!", "Лорак! Коли ти навчишся танцювати? Руху-як у бориги!", "Міські божевільні", "Два дебіла - це сила!", "Обидва вже огидні. Особливо вона зі своєю "Дівою". На дешевку схожа стала, яка кричить "я знаю собі ціну", "Танцювати зовсім не вміє......давно помічено,а це відео тільки додало враження)))", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що днями в мережі з'явилися чутки про те, що Мурат Налчажіоглу почав відносини з Яною Бєлової, уродженкою Києва, будучи в шлюби з Ані. Ніяких коментарів з приводу того, що сталося Лорак не давала, але зняла обручку, чим дала зрозуміти, що не пробачить зраду.

Популярні новини зараз

Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду

Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів

Українців змусять платити за власні заощадження

Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати

Показати ще

На днях знаменитість розставила крапки над "і", повідомивши кореспондентам за лаштунками "Нової хвилі", що не пробачить того, хто зрадив її. Швидше за все, співачка все ж прийняла рішення висловитися проти гулящого чоловіка, щоб налаштувати громадськість проти чоловіка, відповівши, що це він став причиною розпаду сім'ї. Може бути, що Лорак розлучилася з чоловіком через кохання до колеги по сцені, співака Сергія Лазарєва, з яким вона проводить весь вільний час. Як з'ясувалося, справа не в зрадах – в невірності чоловіка зірка побачила спосіб почати нові відносини зі своїм таємним коханням.

Нагадаємо, українська співачка Ані Лорак нарвалася на критику і образи через незвичайний ретро образ на Новій хвилі в Росії.

Як повідомляв Знай.ua після зради Мурата Лорак несподівано порушила мовчання.

Також Знай.ua писав, мережа вибухнула від нового фото Лорак і Кіркорова.