Нагадаємо, нещодавно ми писали, що новим ангелом Victoria’s Secret стала Вінні Харлоу. Про це дівчина написала в своєму Instagram.

Так, у дівчини є бездоганна фігура і правильні риси обличчя, але назвати її звичайно. красунею не можна.

У дівчини складнt, до кінця не вивчене шкірне захворювання "вітиліго" — саме через нього на обличчі та тілі моделі є великі білі плями.

Сьогодні вітіліго практично не піддається лікуванню, тому Вінні потрібно було навчитися жити зі своїми особливостями і полюбити їх. Це було непросто, так як в дитинстві однокласники знущалися над дівчинкою, називали її "коровою" та "зеброю". Вона багато разів змінювала школи і навіть думала про самогубство.

Напевно, маленька Вінні дуже здивувалася б, якщо вона дізналася про те, що в майбутньому стане учасницею шоу "Топ-модель по-американськи", героїнею журналів Vogue і Cosmopolitan, під оплески виступить з TED-презентацією, в якій розповість про своє життя з вітіліго… А тепер ще й вийде на подіум у шоу Victoria’s Secret в якості нового "ангела" бренду.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

В Instagram модель написала, що завжди мріяла про це і не може стримати сліз. Порадіємо за Вінні, адже її приклад підтримає багатьох дівчат, які живуть з тією ж хворобою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома канадська супермодель Вінні Харлоу, яка страждає на вітіліго, стала новим "ангелом" бренду Victoria's Secret. Про це повідомляє видання W Magazine.

На днях модель Вінні Харлоу помітили в Нью-Йорку, де вона проходила кастинг на шоу Victoria's Secret. Згодом її агент заявив, що дівчина пройшла відбір.

Варто нагадати, що в червні цього року південноафриканська супермодель Кендіс Свейнпол, більш відома як один з "ангелів" компанії Victoria’s Secret, стала мамою вдруге. Минуло лише два місяці після пологів, як Свейнпол продемонструвала шикарну, підтягнуту фігуру на зло всім заздрісникам.

Нагадаємо, природа, краса і нагота: фото цих гарячих дівчат надовго позбавлять вас сну.

Як повідомляв Знай.uа секрети краси: експерти поділилися манікюрним трендом цього сезону.

Знай.uа писав, напівголий ангел Victoria's Secret розкрила свою квітку.