У своїх публікаціях пародист виконує сучасні хіти голосами зірок російської естради.


Кирило Нечаєв є фіналістом проектів "Головна сцена" і "Нова хвиля". На своєму Youtube-каналі музичний виконавець виставляє роліки, в яких переспівує модні хіти голосами зірок російської естради, і робить це так, що голос молодої людини часом важко відрізнити від вокалу артистів, пародії на яких він робить.


В числі інших, Кирило Нечаєв переспівав пісню Філіпа Кіркорова "Колір настрою синій" голосами Світлани Лободи, Шури, Федука, Валерія Меладзе, Діми Білана, Юрія Шатунова, Стаса Михайлова, Івана Дорна, Елджея і Людмили Зикіної.


До того ж, Кирило Нечаєв показав, як звучала б пісня Монеточки "Кожен раз", якщо б її співала не Монеточка, а монстри російського року, такі як Віктор Цой, В'ячеслав Бутусов або Валерій Кипелов.


Свій дебютний кавер Нечаєв записав на пісні Элджея "Мінімал". Блогер виконав її голосами російських зірок 90-х років.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще


"Я роздумував, як розкрутити свій Instagram-аккаунт. Вирішив зробити подібний експеримент, в дитинстві я любив займатися пародією, пародіював і Єльцина, і різних артистів, вирішив, що це може допомогти. Спочатку зробив перший ролик на пісню Элджея "Мінімал", де заспівав у стилі зірок 90-х, а потім, коли він вистрілив, почав розходитися, набрав більше 2 мільйонів переглядів, я вирішив зробити добірку, кожен четвер публікувати нове відео", - повідомив молодий виконавець.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що стан Івана Дорна лякає його фанатів. Деякі з них відзначили, що співак може зловживати або наркотиками або алкоголем.


Також Знай.UA писав про те, що Настя Івлеєва розповіла подробиці свого інтимного життя з Елджеєм у всіх фарбах.


До того ж, Знай.UA писав про те, що росіянам заборонили слухати Бузову і Кіркорова. Також був складений список не тільки заборонених виконавців, але і список слів, які не повинні звучати в піснях.