Багато телеглядачів знають про те, що українська телеведуча Леся Никитюк, яка бере участь у проекті "Танці з зірками 2018", виклала в своєму Instagram нове спокусливе фото, під яким розповіла про своє самопочуття після травми.

Як відомо, Леся під час одного з попередніх ефірів серйозно травмувала лікоть, однак все одно продовжувала виступати.

Никитюк

Через травму вона почала отримувати численні питання від шанувальників про стан свого здоров'я.

У зв'язку з цим, вона вирішила порадувати підписників новим знімком, на якому вона постала в елегантному чорному боді, яке дозволяє похвалитися довгими стрункими ногами, а заодно і заспокоїти всіх.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Никитюк

Никитюк передала слова подяки своїм фанатам:

Спасибі всім, що часто цікавитеся здоров'ям моєї руки. На даний момент вона повністю не розгинається і не згинається. Але зате дуже красиво звисає на стегні, рахує гроші і обіймає дорогих мені людей

До слова, скандальна співачка Світлана Лобода похвалилася у Instagram своїм новим авто - чорним Mercedes. На знімку вона стоїть поруч, а в руках тримає букет квітів.

"Ранок буває добрим", - підписала вона знімок.
Світлана не уточнила, купила вона авто або отримала в подарунок. Вартість автомобіля співачки - не менше 6 мільйонів рублів.
Підписники Світлани привітали її з придбанням, а також висловили припущення, що це подарунок Тилля Ліндеманна, від якого співачка нібито народила другу дитину.

Лобода

Нагадаємо, у черговому випуску шоу "Заміж за Бузову" співачка і телеведуча стрибнула на параплані. На таке незвичайне побачення її вирішив зводити один із шанувальників.

Як повідомляв Znaj.ua, відомий британський співак Роббі Вільямс і його дружина Айда Філд стали багатодітними батьками. Сурогатна мати народила подружжю дівчинку. Дівчинку назвали Коко, а повне ім'я - Колетт Джозефін Вільямс. Щасливу новину повідомила дружина Вільямса Айда Філд, опублікувавши зворушливе фото на своїй сторінці в Instagram.

Також Znaj.ua писав про те, що напевно, ви не будете здивовані, але російська прима-балерина Анастасія Волочкова продовжує шокувати передплатників особистими фотографіями.