Відомий британський співак Роббі Вільямс і його дружина Айда Філд стали багатодітними батьками. Сурогатна мати народила подружжю дівчинку. Дівчинку назвали Коко, а повне ім'я - Колетт Джозефін Вільямс. Щасливу новину повідомила дружина Вільямса Айда Філд, опублікувавши зворушливе фото на своїй сторінці в Instagram.

«Весь цей час ми тримали в секреті одну прекрасну новину. У нас народилася дочка! Ласкаво просимо у світ, Колетт (Коко) Джозефін Вільямс! Щоб зустріти тебе, ми пройшли довгий і складний шлях, саме тому ми нікому не говорили про тебе заздалегідь. Ця маленька леді біологічно наша дитина, яку виносила абсолютно неймовірна сурогатна мати, якій ми безмежно вдячні. Ми на сьомому небі від щастя, що ця прекрасна крихітка з'явилася в нашому житті. Як колись було з Тедді і Чарлі, ми просимо поважати Коко і наше право на приватне життя», — написала Айда під фотографією.

У 44-річного Роббі і 39-річної Айди (американської актриси турецького походження) вже є двоє дітей — п'ятирічна Теодора Роуз і трирічний Чарлтон Валентин. Додамо, Роббі і Айда познайомилися в 2006 році, а одружилися в серпні 2010-го в Лос-Анджелесі. Крім того, раніше ходили чутки про нетрадиційну орієнтацію співака.

Раніше повідомлялося, що Роббі Вільямс шокував фанатів невиліковною хворобою. Легендарний британський співак Роббі Вільямс нещодавно шокував своїх фанатів. Вільямс повідомив, що підозрює у себе важке захворювання. Видання The Daily Mirror з посиланням на слова співака повідомляє, що його турбують провали в пам'яті. "Можливо, це синдром Аспергера або аутизм. Не знаю, що саме, але щось точно є", - зазначив Вільямс.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Артист також не виключив, що може страждати психічним захворюванням, додавши, що в його голові "все дуже складно". Раніше Вільямс скаржився на важкий душевний стан і проходив лікування від депресії.

Нагадаємо, Роббі Вільямс виступив в Росії і отримав проблеми з законом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Путін "купив" росіянам Роббі Вільямса.

Також портал "Знай.uа" писав, що в мережу злили фото сурогатної матері дитини Кардашьян.