Спочатку Вітас поміняв стиль виконуваних ним композицій, а тепер замахнувся і на зміну образу. Поки що його фанати відгукуються про зміни з захопленням.

Раніше ім'я співака з українським та латвійським корінням Віталія Грачова можна було бачити всюди: на афішах, які повідомляли про майбутні концерті, на радіо. Його часто запрошували в якості гостя або експерта в різні музичні шоу, журналісти любили брати у нього інтерв'ю. Вітас підкорив навіть Китай, де від нього сходили з розуму місцеві жителі. Але його зірка згасла, співак не зміг прижитися в сучасному шоу-бізнесі, пропав з екранів і новин. Масштабних концертів виконавець більше не дає, а шанувальники засиділися в очікуванні нових хітів. Єдине, в чому «засвітився» співак – це судові розгляди після їзди в нетверезому вигляді і стрільби в повітря на Рубльовці.

Проте нещодавно співак вразив всіх своїми новими фото, на яких видно кардинальні зміни в зовнішності чоловіка. Передплатники відзначили, що Вітас трохи набрав ваги, а також поміняв колір волосся. Шанувальники відзначають, що йому так набагато краще. Тепер це не щупленький юнак, яким він був раніше, а статний чоловік. Сам Вітас відверто говорить, що на зміни пішов, щоб повернути собі колишню популярність.

Нагадаємо, що раніше Вітас намагався повернутися в лад популярних і знаменитих, випустивши новий кліп. Однак критики негативно відреагували на його старання. Було відзначено, що в 39 років в образі інопланетянина і з зайвою вагою співак не виглядає привабливо. Пісня для кліпу була записана спільно з американським реп-квартетом Nappy Roots. До цього проміжок між випусками чогось нового у Вітаса склав два роки.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше «Знай.uа» писав про те, що Світлана Лобода шокувала своїх фанатів фотографією, на якій вона виглядала, як двірник, уживший заборонені препарати.

Також «Знай.ua» повідомляв про зміни в зовнішності співачки Анни Семенович. Фанати були шоковані різким схудненням знаменитості, а деякі вважали, що це всього лише вдалий фотошоп. Співачка проігнорувала злобні коментарі і не видаляла їх.