Молодий чоловік повідомив пікантні деталі шоу Бузової. На даний момент учасники знаходяться в Венеції в очікуванні, хто ж наступний отримає шанс піти на побачення зі знаменитістю. А Зеленський такий шанс вже отримав і навіть здивував Ольгу: він зробив презентацію, що розповідає про її дитинство. Сюрприз складався з дитячих фото Бузової і подробиць її життя до того, як вона стала знаменитою. Такий жест настільки зворушив Ольгу, що вона розплакалася.

Як повідомив сам Сергій, до участі в реаліті-шоу його ніколи не цікавила життя зірки і він не був її фанатом. Хлопець знав тільки, що вона – ведуча «Дому-2». Але дізнавшись її краще при особистому спілкуванні, він сказав наступне:

«Вона – абсолютно чесна людина. Причому як з оточуючими, так і з собою. Вона чудово розуміє, на що здатна і чого варта в цьому житті. Бог не особливо обдарував її талантами, вона практично всі свої навички відточує з нуля. І за її чесність і працьовитість вона мені сподобалася. У таку дівчину легко закохатися», - з захопленням розповідає Сергій.

До того ж, молодий чоловік уточнив, що нічого награного і постановочного в «Заміж за Бузову» немає. Він повідомив, що більша частина людей відмовилася б від участі у проекті, де вони свідомо грають прописану роль і нічого за підсумком не очікують.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сергій Притула готовий змінити звичне амплуа коміка і незабаром стартує його абсолютно серйозне шоу, де він буде в ролі ведучого. Передача буде розповідати про плани країни на майбутнє, як їх реалізувати і яких результатів варто очікувати.

Раніше «Знай.ua» розповідав про пікантні подробиці життя чоловіка Ані Лорак, в якому є місце для інших жінок і заборонених препаратів.

«Знай.ua» повідомляв про переможця проекту «Танці з зірками» на думку українців. Акцент при виборі жителі України робили не стільки на популярність пари танцюристів, скільки на чистоту виконання техніки танців.