Співак Борис Моїсеєв прийшов провести в останню путь Йосипа Кобзона. На сторінці фанклубу Бориса Моїсеєва в Instagram, якою займаються його віддані шанувальники, були викладені фотографії з місця проведення панахиди. Багатьох шокував зовнішній вигляд знаменитості.

«Борис Михайлович прощається з Йосипом Кобзоном. Громадянська панахида проходить в Концертному залі імені Чайковського», - підписане фото.

Шанувальники Моїсеєва не тільки приносили свої співчуття рідним і близьким Кобзона, але і бажали здоров'я самому співакові, так як були стурбовані несподівано хворобливим видом кумира, а також виразом його обличчя.

По фотографії видно, з яким відчуженим поглядом дивиться вдалину Моїсеєв, його обличчя здається набряклим, губи щільно стиснуті. На фото складно дізнатися відомого виконавця.

Деякі коментатори не сумніваються, що Мойсея вже не поправитися. «Нормальний мужик, але видно, що хворіє дуже», «Він – наступний за Кобзоном», «На підході», - пишуть вони.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Інші передплатники просять не писати образливі висловлювання, а підтримати співака, так як раніше він переніс інсульт і причина¸ мабуть, в цьому. Серйозне захворювання наздогнало Моїсеєва в 2010 році. Після хвороби був тривалий період реабілітації. Зараз співак може сам ходити, його мова повністю відновлена.

«Борис Михайлович, здоров'я вам!», «Повертайтеся на сцену, ми вас чекаємо», «Здоров'я і творчого довголіття вам!», - коментують небайдужі фанати.

Як повідомляв раніше «Знай.ua», Борис Моїсеєв прийшов на похорон в супроводі своїх старих друзів, одним з яких був продюсер Андрій Разін. Співакові складно ходити без підтримки довгий час. Як зазначають його друзі, Моїсеєв останнім часом сильно постарів і здав.

"Знай.uа" повідомляє, що 4 вересня цього року помер відомий український співак і лауреат Національної премії України Роман Майборода.

Раніше "Знай.uа" повідомлялося, що через заздалегідь складений заповіт Аллу Пугачову може чекати смерть на самоті.