Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка незабаром стане мамою, вважає за краще не ділитися особистим зі сторонніми.

Однак вона все ж зробила виняток і показала в своєму Instagram-акаунті своїх батьків, які сьогодні святкують 35-ту річницю з дня весілля.

"Найголовніша подія дня - річниця весілля моїх найкращих у світі батьків! 35 років РАЗОМ! Я так пишаюся вами, Ма і Па! Немає такої кількості слів, щоб описати, як я вам вдячна за все. Я просто бажаю вам і далі радувати нас, бути здоровими, енергійними і так сильно любити один одного. Ви - найбільший приклад для нас усіх, найбільш зворушливі люди на світі! Я вас дуже люблю!" - підписала фото телеведуча.


Нагадаємо, відома українська телеведуча Регіна Тодоренко сама того не підозрюючи спровокувала цілий ураган новин про її цікавий стан.
Телезірка прокоментувала припущення журналістів в дуже гострій формі.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще


Регіна Тодоренко – одна з найпопулярніших українських блогерів. Зірка активно висвітлює деталі свого життя і творчості на сторінці в Instagram.

Як виявилося, Регіна Тодоренко ще й майстер інтриги, адже знаменитість збентежила незвичайною заміткою, спровокувавши хвилю чуток про її вагітність. Про це стало відомо завдяки повідомленням в українських ЗМІ.


Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто виставляє забавні фото на свою сторінку в Instagram і ділиться з фоловерами веселими випадками.

Так, на цей раз артистка показала смішний знімок, позуючи в образі страшненької подружки.


Також Знай.ua писав про те, що у Москві пройшов урочистий вечір вручення премії Fashion People Awards 2018. Так, на торжестві були присутні не тільки російські зірки естради та шоу-бізнесу, але і багато українських артистів.

Однією з переможниць у цьому році стала відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка прославилася за допомогою популярної програми "Орел і решка".