Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram спільний знімок з дочкою Софією. Так, щаслива мама поділилася важливою новиною: її дівчинка пішла перший раз у перший клас. Фолловери відразу ж визначили школу - Павловська гімназія - одна з найдорожчих шкіл Москви. Примітно, що артистка провела дитину не сама, а з чоловіком Муратом і швидше за все, пробачила йому недавню зраду з київською тусовщицею Яною Бєляєвою.

"Сьогодні світлий день! Моя маленька дівчинка пішла в школу.", - поділилася радістю Лорак. Фанати ж взялися коментувати побачене і були не дуже задоволені: "Чому дитина сидить на парті? А не за партою? Хоча про яке виховання взагалі може йти мова!", "У Росії пішла чи що??? Дожили....", "Це Павловська гімназія, сама пафосна і дорога на Рубльовці", "З твоїми можливостями такий колгосп", "всі дівчата за партою сидять, красиві - а це що за зірка на стіл забралася? Це хіба виховання? Рано їй в таких позах....не гарно себе так підносити....Кароліні мінус за це...", "А чому на парті сидить??? Це ви так показуєте свій статус?", "То тільки мені та донька на мужика смахує?", "не гарна дівчинка...".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак відправилася в Лондон і виставивши стильний кадр, попросила фоловерів кілька разів подумати і вибирати своє. Також знаменитість після зради чоловіка Мурата з київською тусовщицею Яною Бєляєвою почала часто виставляти чорно-білі фотографії. А ще артистка вирішила показати фанатам в Instagram нове селфі. Шанувальники ж помітили, що очі у Лорак дуже сумні, а вид блідий й стомлений.