Наталя Могилевська не перестає дивувати своїх фанатів.

Як багато хто знає, в минулому сезоні шоу "Танці з зірками" Наталя Могилевська та Надя Дорофєєва були головними конкурентками. На радість багатьох, вони обидві стали безперечними улюбленицями публіки, і до останнього різниця в сумі балів була мінімальною.

На жаль, проект закінчився, а перемогу здобула Могилевська, проте в мережі продовжують порівнювати двох співачок. Зокрема, це робить сама Могилевська.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Не так давно вона написала в особистому блозі пост про те, як бачить свою старість. Співачка настільки впевнена в своїй перевазі, що заявила про свою участь в "Танці з зірками-2075", в якому нібито позмагається з дочками Наді Дорофєєвої.

Вона також додала: Якою я бачу себе в старості? Веселою старенькою з пальчиками з манікюром, яка буде продовжувати брати нові висоти. Я буду змагатися з донькою Наді Дорофєєвої в «Танцях із зірками-2075». Впевнена - в 80 життя тільки починається!

До слова, вірні шанувальники відомого телепроекту "Танці з зірками" визначили ймовірного переможця шоу. На думку глядачів є така пара, яка найбільше виділяється і повинна отримати почесний титул.

Глядачі проекту зазначили, що здобути перемогу повинна пара актора Павла Вишнякова і Юлії Сахневич, які здивували в другому ефірі запальним виконанням сальси. Відео виступу опубліковано на YouTube.

Вишняков і Сахневич підкорили не тільки телеглядачів, але й суддів проекту, які високо оцінили їх постановку. Пара набрала 25 балів і стала лідером за оцінками журі.

На сторінках танцювального проекту в соціальних мережах глядачі відзначили, що якщо люди будуть оцінювати пар не тільки спираючись на популярність, а відштовхуючись від техніки виконання танців, то перемоги гідний тільки Вишняков.

"Перемога у вас в кишені! Тільки вас бачу переможцями", - зазначили шанувальники шоу.

Нагадаємо, відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Знаменитість наполегливо тренується, тому часто показує розкішні форми, особливо масивну п'яту точку. Також у дівчини є власний бренд купальників та спортивної форми, яку вона рекламує виключно на собі.

Як повідомляв Znaj.ua, прийнято вважати, що в музичному арсеналі Олега Винника всього дві найпопулярніші пісні – "Вовчиця" та "Ніно".

Також Znaj.ua писав про те, що популярна російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно 36-річна знаменитість вирушила на легендарний фестиваль Burning Man, показуючи свої незвичайні образи. Так, Альона позувала разом зі своєю подружкою, демонструючи гідності всім хейтерам на зло. При цьому жінка вирішила підтримати п'яту точку руками.