Ні для кого не секрет, що популярна українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Цього разу артистка шокувала шанувальників відвертими фотографіями з маленьким сином і цим перейшла всі межі, впевнена більшість її підписників.

Так, зірка в своєму Instagram-акаунті похвалилася засмаглими сідницями в бікіні на еротичних знімках із сином.
Як відомо, Седокова зараз відпочиває в Лос-Анжелесі (США), засмагаючи разом із дітьми на каліфорнійських пляжах.

"4 ранку в LA і сон пішов. Їсти хочеться дуже, пристойний ресторан відкриється через години три і я зараз так само голодна, як мій син, який весь час намагається мене з'їсти. Яке фото краще? 1-2-3? Моє 3 улюблене. #мамаэтобулочка, #мамапироженка або #мамаарбузик? Голосуємо!" - написала Седокова в соцмережі.

Варто відзначити, що деякі фоловери залишилися в подиві, тому що далеко не одразу розгледіли трусики на співачці і, спершу вирішили, що вона продемонструвала свої оголені сідниці, при цьому обіймаючи сина.

Користувачі соціальної мережі вкрай неоднозначно відреагували на відверті знімки з малолітньою дитиною. Так, багатьох людей шокував той факт, що багатодітна мати викладає в Instagram фотографії еротичного характеру.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Ще б письку виставила, а що дуже сексуально буде", "А де трусики!"- подумала я, побачивши першу фотографію. Все на місці. Просто ракурс", "Розсунути б і вставити!!!", "Я спершу подумала що Ви гола, потім придивилася - фух, видніється купальник", "Це вже просто жесть! Сраку напоказ виставляти", - прокоментували знімки фоловери.

Нагадаємо, що Анна Седокова показала серію знімків, на яких водить квадроцикл на піщаному березі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Седокова зробила селфи в дзеркалі ліфта, показавши величезний букет троянд. При цьому співачка натякнула, що відправляється виступати в Лос-Анджелес.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Седокова відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.