Популярна російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на культовий фестиваль Burning Man і встигла поміняти безліч образів. Так, артистка поскаржилася на свого чоловіка, заявивши, що він зовсім не вміє фотографувати.

"У мого чоловіка явний талант до фотографії і ідеальне бачення картинки. Побачити у мене в позі коротконогого краба - кавалериста, це добре! От якби подруга фотографувала, вона б точно шепнула ніжку ж опустити 😉 Олексій Рукожопов у справі 📸 #burningman", -пожартувала Водонаєва. Фолловери прийнялися коментувати побачене: "Мабуть чоловік просто приколюється над дружиною! Дістала мабуть дуже!", "Ковбой -гопник", "Знову ноги розсунуті 🤪😁😂", "з ногами-то зрозуміло, а де руки?)", "Сміялася над підписом,весело сказано 👍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Альона Водонаєва показала голий знімок з ванної з кислотним рожевим волоссям. Так, артистка дуже відповідально підготувалася до культового американського фестивалю Вurning Man. Також знаменитість спробувала відучити фоловерів від шкідливої їжі і фастфуду з хотдогом у роті. Поїдаючи маленьку сосиску, Водонаєва ненароком згадала про колишнього.