Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість бере участь у популярному шоу "Танці з зірками", де у неї з'явилося безліч фанатів. Так, артистка показала знімок без макіяжу і зізналася, що багато нервується на проекті.

"#nofilters , just #nerves #танціззірками", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери ж почали підтримувати свого кумира: "Чекаю ефір)))ви розумниця,на вас хочеться дивитися і дивитися!!!!удачі", "Тримаємо кулачки за Вас)) Впевнена: сьогоднішній танець буде дуже хорошим 😊", "Як тобі йде цей колір! Улюблена і надихаюча Маша! ❤️", "Маша, Ви - найкраща, все буде офігенно:) вперед!😘💛🌺", "Удачі, Марія! Ти все зможеш 💝", "Маша, я за вас! Дивлюся цей сезон Танців тому, що в ньому ви берете участь ❤️", "Марія, вітаю. Ви супер сильна і непервершена... Вперед!💃💃💃".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам. Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям. Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.