Відомому російському співакові і танцюристу Борису Мойсеєву різко стало зле під час церемонії прощання з одіозним Йосипом Кобзоном, яка відбулася в неділю, 2 вересня.

Похорон Йосипа Кобзона

Як повідомляють російські ЗМІ, артист приїхав в зал Чайковського, поруч з ним були помічники: пересуватися самостійно чоловікові було вкрай важко.

Похорон Йосипа Кобзона

Швидше за все, всьому виною перенесений інсульт, який серйозно підкосив здоров'я вже немолодого виконавця.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Трохи пізніше Мойсеєв все ж таки знайшов у собі сили ходити самостійно, але зовсім ненадовго: співака повели під руки ще до закінчення прощальної церемонії.

Похорон Йосипа Кобзона

У соціальних мережах користувачі відзначають, що артист виглядає на фотографіях вкрай пригніченим і постарілим. Старий приятель Мойсеєва, продюсер Андрій Разін підтвердив, що артист сильно здав останнім часом. Розбив інсульт чоловіка ще в 2010 році, і з тих пір співакові так і не вдалося повністю відновитися. На щастя, мова, інтелект і здатність пересуватися збереглися.

Похорон Йосипа Кобзона

Нагадаємо, голлівудський актор Джонні Депп не на жарт перелякав фанатів своїм виснаженим, хворобливим виглядом. Пішли чутки про те, що актор був важко хворий або занадто зловживає наркотиками.

Як повідомляв "Знай.uа", американські ЗМІ повідомили про загибель відомого музиканта Майка Кеннеді. 59-річний барабанщик потрапив в автомобільну катастрофу у п'ятницю, 31 серпня, в штаті Теннессі.

Також Знай.uа писав про те, що 31 серпня американська актриса Сьюзан Браун, зірка серіалів "Санта-Барбара" і "Головний госпіталь" пішла з життя. Жінка прожила 86 років. Про її смерті повідомив THR, з посиланням на скорботних колег Браун, які вважають відхід акторки великим сумом.

"На жаль, один з моїх найкращих і головних друзів Сьюзен Браун померла сьогодні, вона зіграла Гейл Болдуін в серіалі "Головний шпиталь", моя мати померла", — написав у Twitter Кін Шрайнер, який зіграв сина Гейл Болдуін в серіалі.