25 серпня 2008 року в ефір каналу ТНТ вийшла перша серія серіалу про життя студентів одного столичного вузу в гуртожитку.

На честь ювілею канал запустив в соцмережах флешмоб "Виріс на Універі", який підтримали актори серіалу.

Марія Кожевнікова, Віталій Гогунський, Анна Хилькевич, Станіслав Ярушин, Настасья Самбурська, Валентина Рубцова, Андрій Гайдулян, Юлія Франц і інші популярні актори серіалу поділилися в Instagram фотографіями себе зразка 2008 і 2018 років і розповіли, як "Універ" змінив їх життя і що відбулося з ними за десятиліття існування ситкому.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що старша дочка скандальної української співачки Анни Сєдокової Аліна Белькевич заявила, що їй дуже подобається вчитися в Москві.

"Раніше я мріяла про те, щоб вступити на наступний рік в Лос-Анджелес, але тепер розумію, що мені дуже подобається тут. Подивимося, як буде далі", - сказала Аліна.

За словами Аліни, спочатку переїзд до Москви зі США дався їй складно.

"Коли я переїхала в Москву, мені спочатку було важко. Я не знала, як мене приймуть в школі, як прийти в новий клас. Але я думаю, що так завжди. Зараз ми дуже здружилися і не уявляємо своє життя один без одного. Так що не бійтеся змін — це не так страшно!" - зізналася донька співачки.

У Лос-Анджелесі дівчинка ходила спочатку в приватну школу, а потім у public school в Беверлі-Хіллз. Це безкоштовна школа, але там можна навчатися тільки якщо прописаний в 90210 (район в Беверлі-Хіллз).

Крім того варто додати, що в мережі гаряче обговорюють новину про нібито вагітність дружини футболіста Дмитра Тарасова Анастасії Костенко. З'явилась інформація про те, що подруга Анастасії розбовкала пікантні деталі подружнього життя екс-чоловіка Ольги Бузової з новою пасією.

Кохана Тарасова модель Анастасія Костенко готується незабаром стати мамою. Народжувати Анастасія буде в госпіталі "Лапіно", де з'явилися на світ діти Філіпа Кіркорова, Анни Хилькевич, Ксенії Собчак та інших знаменитостей. Вартість таких "елітних" пологів оцінюється приблизно в 450 тисяч рублів.

У той же час знайома Анастасії Костенко розкрила, що та завагітніла від футболіста обманним "Універу" 10 років: найгарячіші акторки показали свою молодістьшляхом. Для здійснення задуманого модель нібито використовувала шприц.

Як зазначає джерело, саме тому точну дату пологів Анастасія Костенко не повідомляє. При цьому Дмитру Тарасову дівчина повідомила про свою вагітність лише на третьому місяці.

Дмитро Тарасов поділився інтимним відео з пологів Анастасії Костенко Нагадаємо, лише тоненька стрічка врятувала Сєдакову від оголеного сорому.

Як повідомляв "Знай.ua", знахабніла Седокова довела українців до чортиків.

Також "Знай.ua" писав, що Сєдакова привітала окупантів розпусним відео.