Стало відомо про те, що датський актор Микола Костер-Вальдано, виконуючий роль Джейме Ланністера в гучному фентезійному серіалі каналу HBO Гра престолів, розповів про несподіваний фінал проекту.

Про це розповіло видання The Huffington Post.


В інтерв'ю актор повідомив, що глядачі не будуть розчаровані фінальним восьмим сезоном, який повинен вийти на екрани в першій половині 2019 року.

За словами Костер-Вальдано:

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Коли я закінчив читати сценарій, я написав листа, в якому чесно зізнався творцям, що не можу собі уявити кращого завершення цієї історії. Це дуже задовільний, і в той же час несподіваний фінал. Здійснилося все те, на що я сподівався. У цьому фіналі є сенс. Цей фінал не схожий на ті історії, в яких на останніх секундах ви дізнаєтеся ім'я вбивці. Вони виконали дуже, дуже хорошу роботу

Він також додав, що прощання зі знімальною командою і акторами Ігри престолів було дуже емоційним. Костер-Вальдано не став приховувати, що вони з колегами не змогли стримати сліз.

Актор додав: В самому кінці все ми були переповнені емоціями. Так, не стану приховувати, були і сльози.

Варто згадати, що HBO оприлюднив промо-ролик з анонсом найочікуваніших телепрем'єр 2019 року і включив в коротке відео кадри з нових серій Ігри престолів, в яких можна побачити Тіріона Ланністера, Дейенеріс Таргаріен, Джона Сноу і Сансу Старк.

Нагадаємо, розлучення з Бредом Піттом моментально розділило товариство на два табори. Одні шкодують нещасного чоловіка, який до цих пір не може оговтатися від віроломства коханої дружини. Інші завзято захищають нещасну Анджеліну, яка більше не змогла терпіти грубого неотесаного селюка - Бреда Пітта.

Як повідомляв Znaj.ua, відома американська акторка і модель Брук Шилдс усміхається мільйонам людей з обкладинок глянцевих журналів та телеекранів, а тепер вперше розповіла шанувальникам про історії з дитинства, історії, про які мовчала довгі роки, не знаходячи в собі сили поділитися ними з оточуючими.

Також Znaj.ua писав про те, що популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає радувати фанатів своїми відвертими знімками в Instagram. Варто зазначити, що форми у дівчини дуже видатні і працював над ними не один пластичний хірург. Нещодавнє фото знову змусило пускати слину чоловічу половину фоловерів.