Нещодавно Україну відвідав один із найвідоміших акторів кіно: зірка "бондіани" Шон Коннері. Він не просто вирішив помилуватися місцевістю, а й досить емоційно підтримав наших земляків.


"Джеймс Бонд вчора прийшов до української церкви в Лондоні і сказав, що ми сильні! Він дивується силі і мужності наших воїнів. Також він побажав України миру і процвітання. Дякуємо!", - йдеться в коментарі до знімку.


Сер Джеймс Бонд

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще


командер ВМФ Великої Британії, також відомий як "агент 007" — головний персонаж романів британського письменника Яна Флемінга про вигаданого агента MI-6. Здобув широку популярність після початку екранізації романів Флемінга. Серія фільмів про Джеймса Бонда іменується "бондіаною" і є однією з найбільш тривалих серій фільмів в історії. З 1962 по 2015 роки вийшли 24 фільми. Серія принесла її творцям понад 7 млрд доларів США, ставши третім за успішністю кіносеріалом в історії.


Джеймса Бонда вигадав колишній журналіст Ян Флемінг, в роки війни з нацизмом служив особистим помічником шефа розвідки британського королівського флоту. Після публікації першої книги — "Казино Рояль" — Флемінг розповів колезі по "Sunday Times", що інтерес до написання роману з'явився у нього після того, як він прочитав під час війни в архіві розвідувальної служби про пригоди Сіднея Рейлі.


Джеймс Бонд здобув світову популярність завдяки серії фільмів виробництва компанії EON Productions. Станом на 2015 рік знято двадцять чотири фільми, а також два від незалежних продюсерів. Продюсерами більшості з них були Альберт Брокколі та Гаррі Зальцман аж до 1975 року, коли Брокколі став єдиним продюсером. З 1995 року його дочка Барбара Брокколі і пасинок Майкл Вілсон продовжують співпрацю над цим проектом.


На сьогодні роль Джеймса Бонда в офіційній серії зіграли шість акторів:


Шон Коннері (1962–1967; 1971)
Джордж Лезенбі (1969),
Роджер Мур (1973–1985),
Тімоті Далтон (1987–1989),
Пірс Броснан (1995–2002),
Деніел Крейг (2006-дотепер).


Дивіться: Віце-міс Всесвіт закликала світ підтримати Україну


Нагадаємо, розкрито справжні плани Святослава Вакарчука на Україну.
Як повідомляв Знай.ua, четвертий сезон серіалу "Містер Робот" , який вийде на екрани у 2019 році, стане заключним.
Також Знай.ua писав, у мережі показали кардинальні зміни ведучої програми "Зважені та щасливі".