Але є низка сфер, у яких цей смартфон необхідний. Він стане помічником і партнером, який допоможе виконувати роботу швидше і досягати у своїй справі приголомшливих результатів.

Блогери

Для блогера смартфон - це головний робочий інструмент. Якщо вам потрібно постійно залишатися на зв'язку, вести прямі трансляції і спілкуватися з шанувальниками по відеозв'язку, обробляти величезну кількість інформації - це те, що вам потрібно. Смартфон у режимі використання інтернет тримає заряд до 18-20 годин. А заряджати його можна за рахунок бездротової магнітно-індукційної зарядної системи MagSafe, не прив'язуючи себе до розетки. Плюс Еппл пропонує величезний набір інструментів для редагування та обробки готового контенту, що значно полегшує життя блогера.

Фотографи та режисери

Смартфон iPhone 14 Pro дає змогу створювати фото та відео контент професійного рівня. Він дає змогу знімати в найрізноманітніших режимах - нічному, портретному, панорамному, спортивному, макрофотографії. У кінематографічному режимі смартфон сам робить переходи між об'єктами плавними і м'якими, тому не потрібно витрачати багато часу на монтаж і обробку відео. Загалом, на цей смартфон можна зняти рекламний ролик, відеокліп, який буде в ротації музичних телеканалів, або повноцінний короткометражний фільм. І це не припущення - приклади такого контенту вже існують.

Політики

Політикам, громадським діячам, експертам, як і блогерам, потрібно постійно залишатися на зв'язку. У будь-який момент може знадобитися вийти в прямий ефір - і не в соціальні мережі, а в ефір центрального телебачення. Для цього важлива шикарна картинка, якісний звук і відмінний зв'язок, і "яблучний" смартфон готовий це забезпечити.

Фанати екстремальних подорожей

У цій сфері головне, що Айфон 14 здатний забезпечити максимальну безпеку і захист. З новою опцією Crash Detection гаджет здатний визначити момент аварії й одразу, не чекаючи підтвердження з боку користувача, надсилає сигнал SOS в екстрені служби. Якщо мобільного покриття у віддаленій місцевості немає, телефон можна підключити до супутникового зв'язку. Для цього корпорація навіть запустила в космос власні супутники, і зараз працює над збільшенням їхньої кількості.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Замовити Айфон 14 або модель старішого покоління на найкращих умовах пропонує мережа магазинів Apple у Києві My Cloud Store. Тут на вас чекають демократичні ціни, офіційні гарантії, вигідні програми розстрочки та швидка доставка по всій Україні.