Навесні розпускається найбільша кількість квітів, і їх асортимент величезний. Ось чому іноді буває складно вибрати оригінальні букети з живих квітів на подарунок близьким людям. Щоб було простіше визначитися, потрібно ознайомитись з кожною квіткою окремо. Тримайте список популярних квітів від столичного салону Dicentra:

  • Троянди

Вони легко доступні в різних кольорах та типах. Найчастіше троянди асоціюються з любов'ю та романтикою. Це робить їх символічним та значним вибором для коханої людини.

  • Орхідеї

Орхідеї можуть цвісти цілий рік. Але в період весни вони мають великий попит для подарункових букетів.

Орхідеї бувають різних кольорів, форм і розмірів. Особливістю орхідей є їхня унікальна та екзотична краса.

  • Півонії

Півонії – найпопулярніші квіти літа. Півонії ніжні та дуже ароматні. Півонія завжди є центром і головним акцентом будь-якого літнього букета. Виглядає такий букет дуже пишно і виглядає яскраво. Можна скласти монобукет або комбінувати їх з іншими квітами. Півонія має особливо привабливий вигляд. У травні півонія має пік цвітіння і варіюється від пурпурового до насичено-рожевого кольору.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Замовити подарунковий букет у Dicentra

Dicentra - квітковий магазин, що спеціалізується на якісних та унікальних квіткових композиціях. Флористи салону пропонують різноманітні дизайни подарункових букетів. Таким чином, ви можете вибрати варіант, що максимально відповідає особистим уподобанням. У вас вийде розкішний букет, якщо скомбінувати троянди з іншими квітами:

  • Вам потрібно тільки зайти на сайт і вибрати композицію, що сподобалася.
  • За бажанням ви можете зібрати квіткову композицію самостійно.
  • Надайте детальну інформацію, таку як дата, час, місце та інструкції з доставки.
  • І ми доставимо вам найкращі квіти для вашого свята.

Як бачите, замовити букет у Dicentra – нескладний процес. Але якщо ви не можете зупинитися на конкретному квітковому варіанті, флористи салону підготували список найпопулярніших букетів з троянд.

  • Букет 101 Біла Троянда

Цей варіант підходить для весільної тематики. Ніжний кремовий відтінок троянд створює чарівність ніжності та легкості. Варіант з таких квітів відмінно гармонує із весільною сукнею нареченої. Цей букет неодмінно стане найкращим весільним подарунком.

  • Коробка 39 Спрей троянд Мікс

Червоний класичний колір, його букетна варіація робить його неймовірно унікальним. Особливо це стосується такого букета. Його червоні та рожеві пелюстки створюють бурхливі емоції. А зелене листя, надає цій композиції свіжості та яскравості.

  • Букет 15 Роз Олл Стар

Троянда є зіркою будь-якого заходу, коли йдеться про рожеві квіткові композиції. Ніжне поєднання світло-рожевих тонів створює відчуття романтики.

  • Букет 19 Білих Троянд

Центральними квітами у цьому букеті будуть кремові троянди. Ці троянди можуть змінюватись по відтінку від ніжної слонової кістки до блідо-рум'яного. Таким чином, це створює романтичний та елегантний образ для одержувача.

Варіантів квітів на подарунок дуже багато. Працюючи із флористом, вам буде легше підібрати ідеальну квіткову композицію. Крім того, вам допоможуть підібрати правильні відтінки пелюсток, щоб створити особливий стиль для вашого свята.