Вирішили купити Айфон 13? У такому разі вам потрібно передбачити кожну дрібницю, щоб покупка була дійсно вигідною, а смартфон повністю відповідав вашим вимогам.

Модель

Лінійка вийшла одразу у чотирьох моделях – міні, базовій та двох флагманських. Міні високої популярності на українському та світовому ринку не користується – через свої обмежені можливості.

Якщо смартфоном ви користуєтеся для зв'язку, спілкування з відеозв'язком, інтернету і лише іноді для фото та відео, вам чудово підійде базова (стандартна) версія. Чудовий дизайн, барвистий дизайн з максимально деталізованим зображенням, міцний корпус та загартоване керамічне скло Ceramic Shield – все це є у цій лінійці. Процесор встановлений однаковий у всіх смартфонах тринадцятого покоління – він неймовірно потужний і дозволяє справлятися із найскладнішими завданнями навіть у режимі багатозадачності. Стандартна модель трохи компактніша за флагмани.

Айфон 13 Про вартий тим, кому потрібні максимальні можливості. Насамперед – камерний модуль. З'явилася низка абсолютно нових функцій – макрофотографія, кінематографічний режим з автофокусом, професійний формат зйомки відео ProRes. У флагманських моделях передбачено сканер LiDAR, який забезпечує покращену деталізацію зображення та дозволяє використовувати елементи віртуальної та доповненої реальності.

Комплектація

Йдеться про колір та обсяг накопичувальної пам'яті. Перше – питання суто особистих уподобань. Зверніть увагу цієї весни лінійка поповнилася новим свіжим відтінком - зеленим. Що стосується пам'яті, що вона вище, то дорожче буде телефон. Однак, якщо ви звикли використовувати хмарні сховища, максимальний обсяг накопичувача вам не знадобиться.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Ціна

Смартфон з базової лінійки коштуватиме від 29 тисяч гривень. Айфон 13 Про Макс буде дорожче, від 40 тисяч. Але за рахунок значно більшої функціональності та наявності космічних функцій він коштує кожну гривню, витрачену на новий девайс.

Продавець

Дуже важливо вибирати перевірений магазин, в якому вам зможуть надати гарантії якості, оригінальність продукції та низькі ціни. В Україні відмінну репутацію заслужила мережа магазинів Apple у Києві My Cloud Store. Це офіційний дистриб'ютор «яблучної» техніки у нашій країні. Тут вам запропонують найкращі умови для покупки. На додаток до базової гарантії можна оформити розширену страховку, розстрочку. Є власний сертифікований центр та широкий вибір брендових аксесуарів. Доставка по всій Україні.