LG Electronics (LG) представила свою передову, вражаючу лінійку телевізорів, яку очолюють виняткові OLED-телевізори 2022 року. Очікується, що завдяки потужним технологіям обробки зображень та вдосконаленій webOS, що пропонує ще більше інтелектуальних функцій і сервісів, нові моделі LG підвищать якість перегляду та досвід користувача як ніколи раніше.

LG OLED

Лідер світового ринку телевізорів преміум-класу протягом дев'яти років і лауреат премії CES Innovation Award протягом восьми років поспіль, OLED-телевізор LG змінив сегмент телевізорів преміум-класу, щоб стати вибором #1 для мільйонів споживачів у всьому світі. OLED-телевізори використовують самопідсвічувальні пікселі, які можна вмикати та вимикати окремо один від одного, щоб забезпечити ідеальний чорний колір, неймовірно природні кольори та нескінченний контраст. OLED завдяки відсутності підсвітки тонший і легший за будь-яку іншу технологію дисплея, що дозволяє створювати безпрецедентні форм-фактори, такі як телевізори, що згинаються та згортаються.

Моделі нової серії G2 оснащені вдосконаленою OLED панеллю LG, яка подарує неймовірні відчуття перегляду. До того ж, технологія наступного покоління панелей OLED evo, представлена в новій серії G2 та окремих моделях C2, забезпечує більш високу яскравість для ультрареалістичного зображення з дивовижною чіткістю та деталізацією. Завдяки новому інтелектуальному процесору LG α (Alpha) 9 Gen 5 технологія Brightness BoosterTM дозволяє телевізорам серії G2 забезпечувати ще більшу яскравість за рахунок покращеного розсіювання тепла та вдосконаленого алгоритму.

Серіїї LG OLED G2 2022 року представляє нову 83-дюймову модель і першу у світі 97-дюймову OLED-модель, яка доповнює 55-, 65- та 77-дюймові телевізори, які вже є в лінійці. Серія LG OLED G2 відрізняється вишуканим, привабливим дизайном Gallery, що робить телевізор єдиним цілим зі стіною.. Серія LG OLED C2 від LG пропонує найрізноманітніший вибір розмірів екрану – всього їх шість на 2022 рік: перший у світі 42-дюймовий OLED-телевізор, що ідеально підходить для консольних та комп'ютерних ігор, а також 48-, 55-, 65-, 77-, 83-дюймові. Ця серія OLED-телевізорів відрізняється тоншими рамками для більш захоплюючого перегляду, а також більш витонченим дизайном телевізора.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Телевізори, фото: LG

Швидше та розумніше

В основі більшості нових моделей телевізорів LG є процесор α 9 Gen 5, що використовує глибоке навчання, щоб підвищити продуктивність при масштабуванні та надати зображенню на екрані більше об'ємності, роблячи елементи переднього плану та фону чіткішими щодо один одного. Процесор α9 Gen 5 також розширює можливості функції LG AI Sound Pro, щоб забезпечити глядачам більш реалістичний звук, дозволяючи вбудованим динамікам телевізорів відтворювати віртуальний об’ємний звук 7.1.2.

Оновлений інтерфейс користувача

Остання версія інноваційної платформи LG Smart TV оживляє досвід користувача на нових телевізорах LG, забезпечуючи максимальну зручність і полегшуючи пошук контенту. WebOS 22 представляє персональні профілі, щоб користувачі мали змогу насолоджуватися більш персоналізованим переглядом. У кожному профілі глядачі можуть налаштувати швидкий доступ до своїх улюблених стрімінгових сервісів, отримувати індивідуальні рекомендації контенту на основі історії перегляду та отримувати сповіщення у реальному часі, щоб стежити за улюбленими спортивними командами. Вхід у профілі може здійснюватися як через браузер телевізора, так і зі смартфона з функцією NFC Magic Tap.

Функція NFC Magic Tap також може бути використана для дзеркального відображення екрана мобільного пристрою на телевізорі LG. Глядачі також можуть віддзеркалювати контент з одного телевізора на інший телевізор в оселі за допомогою функції Room To Room Share, яка дозволяє переглядати кабельний або супутниковий контент на іншому телевізорі через Wi-Fi без додаткової приставки. Функція Always Ready, яку легко налаштувати в меню телевізора, активується натисканням кнопки живлення на пульті дистанційного керування LG і перетворює екран на цифрове полотно для демонстрації ілюстрацій, відстеження часу або відтворення музики.

Більше того, оновлений штучний інтелект ThinQ AI дозволить телевізорам LG 2022 року стати справжніми центрами розумного дому. Крім того, що ThinQ AI забезпечує користувачам легке голосове управління та сумісність з іншими пристроями на базі ThinQ, він також тепер пропонує підтримку Matter. Це новий галузевий стандарт для безпечнішого та безперебійного налаштування розумного дому, що дозволить телевізорам LG працювати як контроллер для підключених пристроїв.

Телевізори, фото: LG

Неперевершена якість зображення

OLED-телевізори LG, визнані споживачами, технічними експертами та найвизначнішими іменами в кіноіндустрії, продовжують піднімати планку якості зображення. Панелі, що використовуються в лінійках OLED 2022 року, були сертифіковані міжнародним агентством із тестування продукції Intertek на 100-відсоткову точність кольоропередачі та 100-відсотковий кольоровий об'єм. OLED-телевізори LG унікальні завдяки здатності відтворювати кольори в їх вихідному виді, незалежно від того, наскільки яскравим або темним може бути зображення. Всі OLED-телевізори LG 2022 року не мерехтять, що сертифіковано Rheinland і Underwriters Laboratories, а також не відблискують, що сертифіковано UL. OLED-панелі LG також були відзначені TÜV Rheinland за низький рівень випромінювання синього світла та є першими у світі, які відповідають вимогам Eyesafe, американського агентства з санітарних стандартів. Телевізори LG не тільки надають творцям контенту можливість оцінити точність кольоропередачі, а й полегшують клієнтам перегляд фільмів відповідно до задуму їхніх авторів, оскільки вони першими у 2021 році запропонували автоматичне перемикання в режим Filmmaker ModeTM при перегляді відеоконтенту Amazon Prime.

Не має собі рівних в іграх

Протягом багатьох років LG OLED був першим в іграх: перший OLED-телевізор, який підтримує NVIDIA G-SYNC® Compatible і перший 8K OLED-телевізор, який демонструє ігри 8K з відеокартами NVIDIA® GeForce RTX™ серії 30. Завдяки часу відгуку в 1 мілісекунду, низькій затримці вхідного сигналу і до чотирьох портів HDMI 2.1, не дивно, що LG OLED є ідеальним вибором для користувачів відеоігор на консолей і ПК. А завдяки підтримці хмарних ігрових платформ NVIDIA GeForce NOW і Google Stadia геймери можуть розважатися, просто підключивши сумісний контроллер.

Нові можливості 2022 року – покупці LG можуть легко перемикатися між режимами гри та пресетами налаштуваннями дисплея безпосередньо з меню Game Optimizer телевізора. Меню Game Optimizer забезпечує швидкий доступ до нового режиму Dark Room Mode, який регулює яскравість екрану для комфортнішої гри, коли світло вимкнено. Налаштування для G-SYNC® Compatible, FreeSync™ Premium та змінної частоти оновлення (VRR) легко доступні з Game Optimizer. Більше того, новий спортивний режим об’єднує пресети для шутерів від першої особи, а також рольових і стратегічних ігор у реальному часі, забезпечуючи більше деталей для ще більшої реалістичності.

LG QNED MINI LED

Демонструючи своє незмінне лідерство в галузі РК-телевізорів, LG також представляє розширену лінійку телевізорів LG QNED на 2022 рік. Завдяки власній технології LG Quantum Dot NanoCell нова лінійка пропонує приголомшливе відтворення кольору зі 100-відсотковим кольоровим об’ємом. LG QNED Mini LED-телевізор здатний передавати насичені точні кольори в найсвітліших і найтемніших сценах на екрані завдяки технології Precision Dimming від LG. Усі моделі, починаючи з серії QNED90, сертифіковані на 100% точності відтворення кольорів, тому глядачі бачать однаково високоякісне зображення щоразу, навіть під різними кутами огляду.

ІНТЕРАКТИВНИЙ ДОСВІД

У 2022 році LG також по-новому визначає роль телевізора, додаючи нові послуги, котрі роблять персональний та інтерактивний досвід користувача легшим і комфортнішим у домашніх умовах.

LIVENow – відзначений нагородами додаток LIVENow пропонує доступ до онлайн-концертів, шоу, спортивних та інших преміальних подій у прямому ефірі, які користувачі можуть переглядати та брати в них участь. З LIVENow телевізор LG стає воротами до нових віртуальних вражень, пропонуючи можливість насолоджуватися концертами з друзями, родиною та шанувальниками з усього світу.

1M HomeDance – для тих, хто хоче танцювати, як їхні улюблені кумири K-Pop. Телевізор LG представляє додаток 1M HomeDance. Створений у співпраці з 1MILLION Dance Studio, однією з найпопулярніших хореографічних команд K-Pop, додаток надає широкий вибір навчальних посібників, щоб допомогти користувачам удосконалити свої рухи. Користувачі можуть перевірити свою форму за допомогою режиму камери, танцюючи разом із професійними хореографами 1MILLION, або зробити перерву, розслабитися та переглянути свої улюблені танцювальні кліпи.

LG Fitness – LG також представляє свою першу платформу для здоров’я LG Fitness, щоб допомогти користувачам насолоджуватися здоровим способом життя вдома. Користувачі можуть знайти ідеальний план тренувань на основі рекомендацій системи або створити власний, вибираючи з безлічі опцій, таких як інтервальні тренування високої інтенсивності HIIT, розтяжка на все тіло або медитація, а також відстежувати свою активність і прогрес на інформаційній панелі додатка.

Independa – з появою Independa телевізори LG можуть навіть допомогати користувачам дистанційно піклуватися про членів сім’ї та надають змогу людям похилого віку бути більш незалежними. Як перший сервіс телемедичної допомоги, котрий підтримується на телевізорах LG, Independa має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який дозволяє користувачам легко розпочати відеочат із вихователем або легко отримати доступ до меню відповідних професійних послуг. Спливаючі сповіщення інформують, коли хтось телефонує, а персональні повідомлення можна налаштувати для додаткових нагадувань. Усі сповіщення інтегровано в webOS, тому їх завжди можна побачити. Професійні послуги, доступні на Independa, включають Dentulu (онлайн-консультація стоматолога), Capital Rx (платформа для аптек зі знижками), Coverdell (пільги на стоматологічне страхування), WebMD (освітні відеоролики медичної категорії) та Sprio100 (фітнес-програми для літніх людей) та інші .

Відвідайте сайт LG CES та офіційний канал YouTube, щоб дізнатися більше про те, що LG готує до виставки CES 2022.