У ніч з 31 грудня 2021 р. з 20:00 на 1 січня 2022 р. у Древньому Києві у Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») пройде грандіозна святкова розважальна програма з кінними виступами, колоритними персонажами, традиційними середньовічними розвагами, танцями живим вокалом та запальним шоу. Також на гостей чекають шоу двійників та інтерактивний мюзикл з вогняними спецефектами, що буде цікавим і дорослим, і дітям. А ще: смачні гарячі страви з багаття, напої та настоянки, безкоштовне катання на конях, подарунки та частування для кожного гостя та феєрверк.

Родзинкою казкової феєрії стане новорічний маскарад. Тут ви зустрінете історичних персонажів, героїв казок, билин та навіть кінофільмів. Дійство пройде в унікальному місці – на середньовічному амфітеатрі. Стародавнє місто засяє яскравими святковими вогнями, а смолоскипи та вогнища по території зігріють і доповнять атмосферу особливим колоритом.

З 20:00 на гостей чекає святкова музика, точки харчування з гарячими стравами з відкритого багаття, можливість безкоштовно покататися на коні. Сивобородий чарівник зустріне всіх у Резиденції Нового 2022 року та запропонує написати листа з побажаннями. На ристалищі розпочнеться програма з дійства «свобода коней», а потім – святкового вітання від мешканців Древнього Києва. Гостям повідають новорічну казку про коней з презентацією порід, а справжнє занурення у середньовічний антураж створять кінні роз'їздки з палаючими смолоскипами.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Показати ще

З 22:00 почнеться насичена частина програми дзвоном, виїздом Зими та сходженням її на трон, приходом трьох зимових місяців та ритуалом передачі сувоїв. На гостей чекають новорічні пісні у «живому виконанні», а також барвиста фотосесія з казковими та історичними персонажами, святковими кіньми та неймовірним антуражем справжнього середньовічного міста Києва з його монументальною архітектурою.

Унікальність святкування у Древньому Києві полягає в тому, що тут гості не лише дивляться програму, а й самі є частиною яскравого дійства. Протягом усього святкування можна буде забути про «скованність сучасності» та відсторонене спостереження – і від душі відпочити, приєднавшись до танцювальних батлів, перетягування канату, веселих ігор, захоплюючих обрядів та майстер-класів із середньовічних танців. Рух, танці та веселі розваги точно не дадуть нікому нудьгувати чи замерзнути!

Опівночі Князь Київський привітає гостей найщирішими та найтеплішими привітаннями з Новим 2022 роком та влаштує яскравий феєрверк над Древнім Києвом. Програма продовжиться запальними піснями та під відому музику знайомих усім виконавців.

Нестримні веселощі протягом усієї святкової програми гарантують веселі конкурси, незвичайні середньовічні ігри, запальні танцювальні флешмоби, пісні та хороводи навколо ялинки.

Зігрітися можна буде у Головній Резиденції Нового Року, біля багать, гарячими стравами та глінтвейном, запальними танцями, у теплій Княжій корчмі за попереднього бронювання.

Можна запланувати веселощі навіть не на один день! Адже у Древньому Києві є можливість залишитись на ніч у комфортних кімнатах, попередньо забронювавши місця.

Князівство Київська Русь – найкраще місце для зустрічі Нового року і для великої та маленької компанії.

Відвідування «Парку Київська Русь» відбувається з дотриманням карантинних умов.

Початок програми 31 грудня о 20.00. Закінчення близько 2:00.

Вартість квитків до Древнього Києва 31 грудня 2021 р.: для дорослих – 395 грн., для пенсіонерів, студентів – 250 грн., для школярів – 150 грн., дошкільникам – безкоштовно.