На міжнародній виставці CES 2022 компанія LG Electronics (LG) представить своїм користувачам новий LG PuriCare AeroTower. Це універсальне кліматичне рішення для будинку, яке поєднує в собі очисник повітря, вентилятор та обігрівач в єдиному стильному форм-факторі. Новинка розроблена з урахуванням сучасних вимог для комфорту в оселі: вентилятор із функцією очищення повітря PuriCare™ AeroTower забезпечує індивідуальний мікроклімат для комфортної діяльності у приміщенні.

LG PuriCare AeroTower ідеально підходить для використання протягом всього року, забезпечуючи подачу чистого повітря на 360 градусів в одному із трьох режимів повітряного потоку:

Використовуючи власну технологію LG Air Valley, очищувач повітря створює повітряний каньйон, який рівномірно розподіляється по поверхні. Широко відомий як ефект Коанда, цей потік є постійним, приємним бризом, який розходиться по всій кімнаті. Конусоподібні вертикальні лопаті PuriCare AeroTower майже безшумні, видають лише 23 дБ шуму, а гладкий циліндричний дизайн добре поєднується з будь-яким типом декору. Нова модель LG PuriCare буде доступна у двох витончених кольорах: бежевому та сріблястому***.

LG

LG PuriCare AeroTower сертифікований міжнародними випробувальними агенціями, такими як IBR Laboratories. Багатоступінчасті фільтри True HEPA вловлюють до 99,97% різних типів твердих частинок розміром всього 0,3 мікрона****. Додатковою перевагою є технологія LG UVnano™, в якій використовують ультрафіолетове випромінювання для зменшення кількості бактерій, які часто накопичуються на вентиляторі***** .

Разом із продуктивністю та стилем, новітнє рішення LG для кондиціонування повітря забезпечує виняткову зручність завдяки виявленню уваги до досвіду користувача. Так, можна швидко перевірити різні дані про якість повітря на РК-дисплеї очищувача або у безкоштовному мобільному додатку LG ThinQ™. Додаток для Android та iOS також дозволяє відстежувати пристрій у режимі реального часу та налаштовувати функціонал за межами будинку.

«Наш новий вентилятор для очищення повітря PuriCare AeroTower був розроблений з урахуванням сучасних тенденцій домашнього способу життя, – сказав Лю Чже Чхоль, президент компанії LG з виробництва побутової техніки та систем кондиціювання. – Чи то охолодження, нагрівання чи очищення, цей пристрій робить все це і при цьому виглядає чудово».

Щоб познайомитися з LG PuriCare AeroTower, відвідайте віртуальний виставковий стенд LG на виставці CES 2022, яка розпочнеться 5 січня 2022 р. Важливо! Про надходження на локальні ринки буде повідомлено додатково.

* Випробування проводилися у центрі екологічних випробувань LG площею 19 м2. На основі результатів внутрішнього тестування LG, проведеного з моделями продуктів, що продаються на корейському ринку. Результати можуть відрізнятися залежно від фактичного використання.

** Максимальна досяжність повітряного потоку виміряна на відстані 1 м у режимі Direct Mode.

*** Кольори можуть відрізнятися залежно від ринку.

**** Протестовано відповідно до методології SGS IBR Laboratories, відповідно до фільтрів HEPA та ULPA IEST RP CC001.6 (2016)

***** Протестовано TÜV Rheinland шляхом порівняння кількості колоній Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Klebsiella pneumoniae під УФ-світлодіодом LG протягом однієї години при мінімальному налаштуванні вентилятора. Результати можуть відрізнятися у реальних сценаріях використання.