Це час вигідних покупок, коли є можливість придбати все необхідне та ще й з крутими знижками! Можна одразу на рік уперед, тому що є море вигідних пропозицій.

Саме перед чорною п'ятницею інтернет-магазин товарів для дітей та дорослих Пампік приготував для Вас безліч акцій, подарунків та сюрпризів. Знижки просто фантастичні! На деякі товари аж до -70%.

Тут Ви знайдете:

• товари для вагітних: спеціальний одяг, взуття, подушки для вагітних косметику, готові набори до пологового будинку, предмети особистої гігієни, товари для фітнесу та спорту;

• для мам: одяг для годування, засоби гігієни, контейнери для молока, молоковідсмоктувачі;

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

• для новонароджених: товари для новонароджених, передчасно народжених діток та з малою вагою, підгузки, засоби гігієни, косметику, одяг, дитячі коляски, ванночки, електроприлади;

• а також: іграшки, товари для дитячої творчості; одяг, взуття, все для догляду за дитиною та для активного дозвілля;

• меблі та інші товари для оформлення дитячої кімнати;

• товари для тварин: корм, одяг, іграшки та багато іншого;

• засоби для прання та прибирання будинку.

Наприклад, при покупці одноразових підгузків на суму від 1200 гривень в одному чеку Ви отримуєте шанс виграти один із 50 подарункових сертифікатів на суму 500 гривень.

Також діє дуже вигідна пропозиція: до - 50% на товари дитячого харчування. Сюди входять молочні суміші, каші та пюре. Чому б не закупитися про запас? Економія очевидна!

Також до 30.11.2021 р. на сайті діє акція, де серед власників 5 найбільших чеків буде проведено розіграш 5 відеонянь. Це дуже потрібний гаджет при догляді за новонародженим, який полегшує життя мамам.

Ще до 30.11.2021 р. на сайті діє знижка до -25% на натуральну дитячу косметику. Для Ваших малюків лише натуральна та перевірена продукція!

Є на сайті і фантастична акція -69% на дитячі конструктори. Це класна можливість придбати розвиваючі іграшки для дітей за дуже доступними цінами.

Також при купівлі товарів для прання та прибирання будинку на суму не менше 399 гривень одним чеком Ви стаєте учасником розіграшу кавомашини та кухонного комбайна. Чим більше чеків, тим вищі шанси на успіх! Це можливість підвищити свій комфорт у побуті за допомогою новітніх досягнень техніки.

А ще у період із 22.11.2021 р. при купівлі товарів для прання та прибирання будинку зі знижками до -60% на суму від 499 грн. одним чеком ви стаєте учасником розіграшу пральної та посудомийної машини.

Також на сайті діє знижка до - 40% на одяг для мам та малюків, і аж до -30% на коляски та автокрісла.

Сайт співпрацює лише з перевіреними постачальниками та вся продукція суворо сертифікована.

Час минає дуже швидко, тому встигніть придбати товари на сайті Пампік за вигідними пропозиціями!