Клієнти LG Electronics (LG) в усьому світі зможуть насолоджуватися сервісом Apple Music на своїх телевізорах LG Smart TV, отримуючи максимальне задоволення від прослуховування музики.

Додаток Apple Music, наразі доступний у магазині LG Content Store для телевізорів є під керуванням webOS 4.0 і пізніших версій, надає передплатникам доступ до більш ніж 90 мільйонів пісень без реклами, більш ніж 30 000 ретельно відібраних плейлистів, музичних відеокліпів у форматі 4K та до відзначеного нагородами Apple Music Radio, де у прямому ефірі транслюються сучасні хіти, класика та музика у стилі кантрі. Apple Music на LG Smart TV також надає доступ до мільйонів треків з синхронізованими титрами, що ідеально підходять для караоке у вітальні або на вечірці. Передплатники також можуть отримати доступ до всіх пісень, альбомів та плейлистів із власної музичної бібліотеки на телевізорах LG SmartTV.

Lg Smart Tv

Власники телевізорів LG Smart TV отримають задоволення від сервісу Apple Music, яким вони вже користуються на своєму iPhone, iPad, Mac, Home Podmini, ПК та Android, але з візуальним ефектом великого екрана телевізора LG. Власники смарт-телевізорів LG можуть завантажити AppleMusic з магазину програм LG, увійти в існуючий обліковий запис під своїм Apple ID або ж підписатися на сервіс прямо зі свого телевізора, спробувавши Apple Music безкоштовно протягом 3 місяців.

Про компанію LG Electronics Home Entertainment

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Компанія LG Home Entertainment є лідером галузі у виробництві телевізорів та аудіо-, відеосистем, а також всесвітньо визнаним новатором завдяки своєму лідерству в OLED-телевізорах, які переосмислюють категорію телевізорів преміум-класу. LG прагне покращити життя клієнтів за допомогою інноваційних продуктів для домашніх розваг, насамперед відзначених нагородами OLED телевізорів та міні-світлодіодних телевізорів QNED з технологією Quantum Dot Nano Cell та звуковими рішеннями, розробленими у партнерстві з Meridian Audio. Щоб дізнатися більше про LG, відвідайте www.LGnewsroom.com.