З появою в житті батьків малюка, важливо подбати про перший транспортний засіб, що допоможе зробити прогулянки зручнішими. На чому варто зупинити увагу обираючи коляски https://babymax.com.ua/ukr/detskiye-kolyaski? Саме цим питанням задаються новоспечені батьки. На які параметри варто звернути увагу при виборі якісної дитячої коляски?

Сучасний ринок дитячих товарів досить широкий. Він надає турботливим батькам великий вибір засобів для пересування і прогулянок з дитиною. Які етапи варто пройти вибираючи першу коляску?

1. Визначити тип коляски. Даний показник, безпосередньо залежить від віку малюка, погодних і територіальних умов, в яких планується використання вироби.

2. Вага і габарити. Залежить даний параметр від обраного типу виробу. Вибирати варто виходячи з того, хто буде частіше гуляти з малюком (вага). Також варто враховувати ширину дверного отвору і ліфта. Якщо ж Ви плануєте часто подорожувати з дитиною, зверніть увагу, на те скільки місця виріб буде займати в багажнику автомобіля. Більшість моделей колясок складається «книжечкою».

3. Рама. Зверніть увагу на її міцність і на наявність амортизаторів. Те наскільки міцною буде коляска, залежить від матеріалу шасі і її якості. Амортизація дозволяє зробити рух транспорту більш плавним. Якщо передбачається переміщення по бруківці, малюк не буде відчувати дискомфорт від вібрації. Також варто відзначити що є моделі колясок з регульованою амортизацією, поміняти яку можна в залежності від дорожнього покриття.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

4. Колеса. Дуже важливий момент, від якого залежить комфорт батьків під час пересування. Існують: надувні і не надувні колеса. Перший варіант передбачає підкачування коліс за допомогою насоса, другий варіант не потребує додаткового обслуговування. У наш час для виготовлення коліс використовую гелій і гуму. Якщо Ви в пошуках більш маневреної коляски, зверніть увагу на передні колеса, вони повинні бути поворотними. Від вибору коліс безпосередньо залежить прохідність і маневреної транспортного засобу.

5. Безпека малюка. Важливо що б коляска була доповнена: 5-ти точковими ременями безпеки (зафіксують непосиду), регулювальна підніжка (дозволить підняти або опустити підніжку, в залежності від зростання малюка) і знімний бампер (спеціальний поручень, за який дитина зможе триматися під час пересування).

6. Комплектація. Комфорт під час прогулянки з дитиною грає важливу роль. У наш час коляска доповнена, такими атрибутами як: сумка для мами, дощовик, москітна сітка, кошик для покупок, тримач для пляшечки, муфта для ручок і матрацик в люльку.

Де купити коляски для малюків? Рекомендуємо звернеться в спеціалізовані магазини дитячих товарів. Наприклад, Бебімакс, це інтернет магазин товарів для малюків. Відвідавши магазин в Києві, Ви зможете особисто переконається і випробувати різноманітні варіанти колясок, і вибрати свій транспорт для прогулянок з малям.