Шанувальники чемпіонату Європи з футболу 2020 в Лондоні першими побачили світлодіодний дисплей високої яскравості LG Electronics, встановлений напередодні довгоочікуваних матчів. Розташований над головним входом стадіону «Уемблі», одного з найбільш знакових спортивних і розважальних об'єктів у світі, світлодіодне цифрове рішення LG стало найбільш значущим відновленням стадіону за останні десятиліття. Стадіон привітав спортивних уболівальників в якості господаря ключових матчів і Суперкубка Англії з футболу (FA Community Shield), традиційного події, що відкриває англійський футбольний сезон.

Нові цифрові рішення на «Уемблі» включають світлодіодний медіа фасад площею 424,5 м², встановлений на вхідній групі Великого залу, і два додаткових дисплея площею 207,9 м² з боків. Яскравий світлодіодний LG дисплей відмінно підходить для будь-якого контенту, статичних зображень або тексту – для демонстрації як вночі, так і вдень. Рішення дозволяє відвідувачам всередині Великого залу насолоджуватися виглядом зовні під час трансляції контенту. Крім того, завдяки своєму розміру, яскравості і якості зображення світлодіодний LG дисплей робить стадіон «Уемблі» ефективним засобом спілкування з гостями і широкою публікою.

Інші зовнішні світлодіодні рішення, дебютували в цьому спортивному сезоні на «Уемблі», включаючи LG дисплеї різних форматів і типів, а також один світлодіодний дисплей для приміщень. Стратегічно розташовані на парапеті і в декількох шахт ліфта, рішення LG не тільки нададуть необхідну інформацію та інтерактивні розваги, а й допоможуть зорієнтувати гостей по розсадженню на стадіоні.

Передові цифрові LG рішення відмінно підходять для демонстрації прямих трансляцій, повторів, оголошень і багато іншого. Використовуючи свій досвід в технологіях відображення і ноу-хау для створення універсальних рішень, придатних для широкого спектра секторів, LG зміцнює свій статус ключового гравця в секторі комерційних дисплеїв.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

«Для мене велика честь, що наші надяскраві світлодіодні дисплеї вітають відвідувачів лондонського стадіону «Уемблі», – підкреслив Пайк Кі Мун, старший віце-президент і голова підрозділу інформаційних дисплеїв компанії LG Electronics Business Solutions. «Впроваджуючи наші рішення на міжнародних майданчиках, ми можемо продемонструвати переваги нашої передової світлодіодної технології мільйонної аудиторії».

«Стадіон «Уемблі» – культове місце, де проходять найбільші в світі спортивні та розважальні заходи, – підкреслив Ліам Бойлан, директор стадіону «Уемблі». «Ми завжди прагнемо вразити нашу аудиторію, тому ми раді встановити на наш об'єкт світлодіодні LG рішення високої яскравості».

Крім «Уемблі», цифрові LG дисплеї обладнані і на інших великих стадіонах Великобританії, в тому числі на Etihad Stadium, де знаходиться футбольний клуб «Манчестер Сіті», і на стадіоні в північному Лондоні «Тоттенхем Хотспур».

Про компанію LG Electronics Business Solutions

Компанія LG Business Solutions - надійний партнер, що пропонує інноваційні продукти і рішення для різних галузей по всьому світу. Завдяки портфелю унікальних пропозицій, від провідних в галузі OLED і світлодіодних вивісок до високоефективних сонячних рішень, LG є шановним ім'ям серед клієнтів по всьому світу. ІТ-рішення LG включають в себе бізнес-монітори, ноутбуки, проектори, хмарні пристрої, медичні дисплеї і комерційних роботів. Всі ці рішення розроблені для підвищення ефективності роботи клієнтів. Щоб дізнатися більше про бізнес-рішення LG, відвідайте www.LG.com/b2b .