12 травня 2021 року в одному з найпопулярніших і найреспектабельніших ресторанів столиці «Queen» відбувся прийом на честь лауреатів 25-ї ювілейної загальнонаціональної програми «Людина року-2020». Ця подія традиційно є своєрідним «pre-party» щорічної урочистої церемонії. Наш захід набув нового масштабу завдяки розкішному місцю проведення в серці Києва - ресторані «Queen.Kyiv», який входить до міжнародного холдингу Bulldozer Group.

Всі лауреати в національних номінаціях програми – особистості, які гідно визнані кращими в різних сферах професійної діяльності за минулий рік.

Під час вшанування, в невимушеній і святковій атмосфері лауреатам було вручено Почесні дипломи – високий знак відмінності за їх видатні досягнення.

Сьогодні Програма «Людина року» – найважливіше явище суспільного життя, що сприяє формуванню нової еліти країни.

Імена переможців у кожній з 11-ти національних номінацій, а також імена володарів Міжнародних та Спеціальних премій будуть оголошені в Національній опері України 22 травня 2021 року під час 25-ї ювілейної церемонії вручення премії «ЛЮДИНА РОКУ-2020».

Колишній чоловік загиблої Жанни Фріске Дмитро Шепелєв відкрив те, що тривожило його довгі роки: "Ніколи не любив"

Розлучення, блуд, секс під час вагітності і зради: батюшка пояснив, що насправді забороняє Біблія

Євген Петросян отримав жорсткий "удар" від захисника своєї ексдружини Олени Степаненко: "Ми довго мовчали і терпіли"

Олександр Пономарьов різко змінив стиль: "У магазині дивилися на мене як на прибульця"