MTI hi-tech дистрибуція, яка входить до Групи компаній МТІ та є одним із найкрупніших мультивендорних імпортерів і дистрибуторів в області hi-tech обладнання та інноваційних рішень в Україні, святкує 30 років бізнес-діяльності.

Вже три десятиліття підряд МТІ наближає українських споживачів до сучасних IT-продуктів, технологій та рішень. Державні та комерційні структури довіряють їй поставки складних обчислювальних комплексів і обладнання, яке успішно використовується у промисловості, сільському господарстві, освіті, науці та медицині.

Розпочавши діяльність ще напередодні проголошення незалежності України, 25 лютого 1991 року з імпорту та продажу офісної та комп’ютерної техніки, компанія МТІ виросла до одного з лідерів вітчизняних постачальників інновацій. І зараз вона є авторизованим дистрибутором та сервісним партнером більш ніж 80-ти світових виробників у галузі високих технологій. Компанія представлена у 120 товарних категоріях та має понад 800 партнерів по всій Україні.

МТІ hi-tech дистрибуція стояла у витоків створення ІТ-індустрії в Україні та на кожному етапі свого розвитку впроваджувала передові інноваційні інструменти. Так, у 1993-1998 рр. компанія відкрила перші брендові магазини Sharp, SONY; перший супермаркет електроніки «Орбіта» та перші в Україні спеціалізовані комп’ютерні супермаркети MTI Direct і M-Byte.

А у 2001 році нею було впроваджено перший в Україні дистрибуторський В2В-портал для автоматизації роботи з партнерською мережею, що дало можливість надавати кращий сервіс і сприяло зростанню кількості партнерів, а також стало поштовхом для розширення міжнародної співпраці та поповнення товарних пропозицій.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Показати ще

У 2009 році компанія запустила власний унікальний Логістичний комплекс класу А з конвеєрним переміщенням товарів і роботизованими системами підбору товарів, який і сьогодні є одним із найбільш інноваційних і сучасних не тільки в Україні, а і у Східній Європі.

Сьогодні, компанія надає партнерам комплексні дистрибуторські послуги, а також володіє оперативними інструментами доставки по всій країні. Так, MTI потрібна лише одна година на реєстрацію та виконання термінового замовлення. А доставити його компанія здатна всього за три робочі години по Києву, та за 24 години – до будь-якого куточку України. Її швидкісна автоматизована система для збору замовлень здатна одночасно збирати замовлення для 320 клієнтів.

Для того, щоб найшвидше опрацьовувати усі замовлення незалежно від їх обсягу та терміновості – від найменшої флешки до десятків тон високотехнологічного обладнання – у МТІ працюють понад 250 висококваліфікованих співробітників.

Серед останніх досягнень – компанія MTI у 2020 році здійснила найбільший в Україні проєкт з переходу на нову високорівневу ERP-систему Microsoft Dynamics NAV. Для ринку такий приклад став унікальним: вперше масштабний IT-дистрибутор зі складною інфраструктурою і комплексом послуг пішов на радикальні зміни, вирішивши відразу зв'язати всі зовнішні і внутрішні процеси на одній платформі і синхронно мігрувати з декількох сервісів в єдину систему без відриву від виробництва.

«Попередній 2020-й рік став для українського бізнесу періодом перевірки на міцність, вміння генерувати нестандартні ідеї та відкривати нові можливості. І ми були готові відповісти на ці виклики. Зокрема, в цьому нам допоміг перехід на нову ERP-систему, що дозволило ефективно організувати віддалену роботу для всіх служб і підрозділів на всіх рівнях управління. А головне, об’єднання всіх процесів компанії на одній мережевій платформі слугуватиме для компанії своєрідним технологічним фундаментом для її подальшого розвитку», - розповідає генеральний директор MTI hi-tech дистрибуції, Борис Белянський.

Компанія МТІ ставить перед собою амбітні цілі на майбутнє. Серед її планів збільшувати присутність на ринку України по всіх товарних напрямках та оптимізувати портфель брендів, щоб забезпечувати кращий дистрибуторський сервіс для партнерів із найбільш вигідними умовами співпраці та відкривати для України нових виробників сучасного високотехнологічного обладнання.

Дуже символічно, що саме до свого 30-річчя МТІ відкриває новий сучасний смарт-офіс, який надасть ще більше можливостей для ефективної взаємодії з партнерами, для розвитку команди та бізнесу в цілому.

«Безцінним досвідом та високими результатами діяльності ми завдячуємо нашим клієнтам, партнерам та співробітникам. Саме взаємна підтримка та злагоджена робота допомагають реалізовувати спільні масштабні проєкти. І як один із ключових гравців на українському ІТ-ринку MTI hi-tech дистрибуція ставить за мету сприяти наближенню українського бізнес-середовища до цивілізованих форм ведення підприємництва та дотримання добросовісної конкуренції. Вважаю, що максимальна прозорість бізнесу надасть потужного поштовху економіці нашої держави», - відзначає Борис Белянський.

Довідка про компанію

MTI hi-tech дистрибуція – входить до Групи компаній МТІ та є одним із найбільших в Україні мультивендорних імпортерів і дистрибуторів в області hi-tech обладнання та інноваційних рішень. Представлений в 120 товарних категоріях високотехнологічного обладнання, споживчої техніки, ПЗ та хмарних сервісів. Веде діяльність з 25 лютого 1991 року.

Компанія працює за прямими контрактами з більш ніж 80 світовими виробниками в області високих технологій. Серед них: Asus, Acer, ARUBA, Schneider Electric, Canon, Dell EMC, Epson, Gamemax, Gigabyte, Goodram, HP, Hewlett Packard Enterprise, Huawei, IBM, Kingstone, Lenovo, Microsoft, MSI, Philips, TP-link, Samsung, і б. ін.