Osocor Residence продовжує задавати тренди гідного зимового відпочинку. 19 грудня в зимовому містечку Osocor Winter Village гучно представили прем’єру циркового льодового шоу «ЧАРОСВІТ». Приголомшливі піруети, яскраві костюми, кращі спортсмени й фігуристи світу та чаклунська атмосфера Хогсміда — усе це мали змогу побачити й відчути глядачі казкового дійства.

Цієї зими в Osocor Residence не обмежилися відтворенням магічного містечка, що мовби зійшло зі сторінок поттеріани. Вони вирішили дати киянам та гостям столиці ще більше видовищ, запросивши до себе єдиний у нашій країні цирк на льоду Saveliev Grand.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Знаменитий на весь світ проєкт, що гармонійно поєднав у собі фігурне катання й цирк, створив Юрій Савельєв. Для цього він зібрав команду виключно суперпрофі: найкращих артистів, спортсменів та фігуристів. Saveliev Grand вдалося без перебільшення закохати в себе весь світ. Вони зривали аплодисменти в США, Китаї, Японії, Ізраїлі, Сербії, Хорватії, Естонії, Індонезії, Чилі, Чорногорії, Латвії, Литві та інших країнах. І не планують зупинятися.

19 грудня в сповненому магії Osocor Winter Village справді творилися дива. Причому як на льоду, так і в самому містечку серед відвідувачів. Зафільмувати себе на фоні магічних декорацій та ілюмінації, отримати насолоду від споглядання шоу й зустріти, прогулюючись, зірок і відомих блогерів — чи це не маленьке диво?

Запрошуємо якнайшвидше насолодитися феєрією шоу «ЧАРОСВІТ»! Циркова вистава на льоду відбуватиметься 25, 26, 27, 28, 29 та 30 грудня і 1, 2, 3 та 7 січня о 17:00.

Магічну атмосферу Osocor Winter Village вже оцінили українські селебріті. Містечко у стилі поттерівського Хогсміда з просторою ковзанкою, гірками, каруселлю й чарівними майстер-класами розпочало роботу 5 грудня. Актор Дмитро Ступка, співачка Катерина Бужинська та інші зірки вже встигли зануритися у світ магії від Osocor Winter Village. Наразі основна програма містечка проходить з 11:00 до 17:00. А з 17:00 до 22:00, коли зайде сонце, на гостей чекатимуть найатмосферніші катання на ковзанах в оточенні сяючих святкових інсталяцій.

Квитки на шоу «ЧАРОСВІТ»: https://kiev.ticketsbox.com/ua/event/charosvit.html.