Цього року українська співачка Alloise неабияк вражає музичними сюрпризами. Тільки у жовтні майстерна й досвідчена вокалістка порадувала фанатів новим мініальбомом Bare Nerve, а вже 15 грудня презентувала у своїх соцмережах не просто свіжі пісні, а композиції зовсім нового музичного проєкту VCHASNO. До того ж артистка стала номінанткою музичної премії YUNA 2021 в категорії «Інший формат».

Alloise ніколи не слідує канонам, графікам та планам — вона пише пісні й дарує їх людям тільки тоді, коли відчуває. Саме тому музика нового проєкту з'явилась у мережі без зайвого шуму та розголосу о 9 годині вечора.

VCHASNO — це проєкт Alloise та португальського поета українського походження Могні Рарчи. Митці випадково познайомились у Венеції, де пан Могні подарував дівчині книгу зі своїми віршами. Повернувшись до України, Alloise надихнулася творчістю нового знайомого та створила пісню на його вірші. Так і почалася ця історія — новий проєкт, нове дихання.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

«Для мене важливо, щоби поп-музика, яку ми створюємо, несла в собі частину живого й несподіваного мистецтва. Тільки спонтанність і можна назвати життям», — ділиться співачка.

Перший EP проєкту «Чари» — можливість зрозуміти, що випадкових знайомств не буває. Мистецтво в його сучасному прояві — це здатність створити цілісність із мільярдів частинок. Тому справжні чари — завжди поряд із нами.

Нагадаємо, що серед творчих досягнень Alloise: дві повноформатні платівки Bygone (2013) і Episodes (2016) та мініальбом Bare Nerve (2020), звання найкращої української артистки за версією MTV EMA у 2012 році, співпраця зі всесвітньо відомим продюсером Narada Michael Walden, виступи на одній сцені з Morcheeba, Kosheen, Крейгом Девідом, Неллі Фуртадо та Faithless, ротація кліпу Tell Me Of Fire в ефірі телеканалу MTV США та номінація на YUNA 2021 в категорії «Інший формат».

Беззаперечно, Alloise ще не раз нас творчо здивує. Тож варто неодмінно підписуватись на сторінки проєкту VCHASNO в соціальних мережах, аби не пропустити жодного нового сюрпризу.