ЖК Signature є одним з трьох найдорожчих комплексів у місті. Але багато хто й гадки не має, що являє собою елітна нерухомість у Києві. Ми запитали про це у забудовника.

Вільне планування

Не бути обмеженим несучими стінами при створенні дизайну та мати шикарний панорамний вид з вікна — це багато коштує. Та є кияни (і не лише), котрі згодні платити за високий рівень життя та комфорту.

Отже, апартаменти у клубному будинку — так, він має такий статус — вільного планування, площею від 71 до 430 кв. м. Є власник та його бажання облаштувати все за власним смаком з чистого аркуша. Архітектори та дизайнери від забудовника втілюють будь-яку дизайнерську забаганку.

“Команда Signature design management розробить повний дизайн-проект: починаючи з комунікаційних вузлів та внутрішніх перегородок, завершуючи обробкою, розставлянням меблів, техніки та елементів декору”, — додали представники забудовника.

Весь поверх ваш, навіть два

Цю перевагу мають мешканці хмарочосів, що обрали для проживання верхні поверхи та оселилися у пентхаусі — дворівневій квартирі, яка їх займає. І звичайно, пентхауси є в ЖК Signature. А яку панораму можна побачити з висоти 24-25 поверху, коли навколо історичний центр міста, ділові квартали з іншими хмарочосами та нічне життя мегаполіса як на долоні!

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Ранкова кава на терасі

ЖК Signature

Ні в якому разі терасу у клубному будинку не можна порівнювати з типовим балконом у новобудові. Це новий рівень релаксу, власний оазис. У печерській новобудові тераси мають площу від 2 до 50 кв. м, тобто ціла квартира просто неба. А у пентхаусі та дворівневій квартирі власна тераса на даху — 140 кв. м та 165 кв. м відповідно, де можна облаштувати сад, розставити шезлонги чи грати у міні-гольф.

Всі тераси огороджені загартованим склом, й перебування на відкритому просторі на висоті повністю безпечне.

Питна вода с крана

Коли будинок має окрему систему фільтрації, то найвищий рівень. Може, хтось скаже, що це не показник. Але ж крім станції підготування води, передбачене її транспортування до оселі. І кришталево чиста питна вода тектиме з кранів. Взагалі, елітні будинки обладнані за останнім дивом техніки — технологією “Розумний дім”. Це коли кондиціонер вмикається зі смартфона, а до кімнати подається чисте повітря з вулиці автоматично.

Житло преміум-класу не оцінюють за вартістю квадратного метра, адже покупці (у майбутньому — співвласники клубного будинку) зважають на все — від лоббі до облаштування прибудинкової території. Бо це дійсно нова якість життя, до якої так близько, та водночас так далеко.