2020-й рік ще не закінчився, проте ми вже готові поділитись результатами! Bayadera Group - залишається лідером алкогольного ринку України та одним з найбільших експортерів. Наразі компанія - єдиний у країні виробник широкого спектру алкогольних продуктів, а саме виробництва горілки, коньяків, вин, вермутів та ігристого. Більше 30 національних брендів виробляють потужні підприємства холдингу: Національна Горілчана Компанія, що виробляє кращу зернову горілку, один з ключових українських виробників натуральних вин - Виноробня KOBLEVO на Миколаївщині та класичне коньячне виробництво - Миколаївський Коньячний Завод.

Bayadera Group з 2008 року утримує беззаперечне лідерство за обсягом реалізації на українському ринку горілки з часткою ринку більше 30% завдяки ТМ HLIBNY DAR, KOZAЦЬКА PADA, Перша Гільдія, ЯВОРА та ін.

Згідно інформації аналітиків компанія Bayadera Group від минулої річниці 21.11.19 до 21.11.2020 виробила 36 818 648,150 літрів горілки. За офіційними даними САТ за січень-вересень 2020 року було вироблено горілки на 7,6% більше, ніж в 2019 р.

За період з листопада 2019-го по листопад 2020 відбулось суттєве розширення експортного напрямку та збільшення карти експорту до 45 країн. Україна представила національні бренди на африканському континенті: HLIBNY DAR, KOZAK, FIRST GUILD та CELSIUS у Танзанії, Уганді та Еритреї. Наразі експорт національних горілок активно просувається на ринках США, Китаю і Азії. За даними САТ у 2020 відбулось зростання експорту українського вина виробництва Bayadera Group – на 18,8 тис.дал у порівнянні з аналогічним періодом за 9 місяців 2019 року. Також холдинг входить в ТОП-3 по експорту горілки. Частка експорту горілки серед всіх експортерів у Bayadera Group - 17,3%.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Головна задача холдингу на 2021 рік – розвиток напряму імпорту, де на сьогодні зафіксовано приріст у продажах – 40%, завдяки співпраці з британською компанією DIAGEO. За період з 1 січня 2020 року по 31 жовтня 2020 року кількість пляшок міцного алкоголю, який був імпортований Bayadera Group на територію України склав - 6 019 819 пляшок. Також вагомим досягненням став розлив алкогольних продуктів в Азербайджані, Туреччині й Узбекистані.

Одним з важливих стратегічних кроків компанії був запуск оптової мережі WINE WINE, що надала споживачам найкращу в країні ціну на імпортний алкоголь https://winewine.com.ua

Раді констатувати факт, що Bayadera Group займає 1 місце – за показниками переробки винограду. У 2020-му році на виноробні KOBLEVO зібрали та переробили більше 9,5 тисяч тон винограду. А виноградні угіддя підприємства на сьогодні складають більше 2 000 гектар виноградників та залишаються найбільшими в Україні.

За даними Державної фіскальної служби України холдинг Bayadera Group залишається найбільшим платником податків у алкогольній галузі. Залишаємось вірними високим стандартам виробництва та іміджу унікального експортера кращої української зернової горілки закордоном.

Зростаємо та зміцнюємо економіку країни!

Генеральний директор Bayadera Group – Корчинський Анатолій Миколайович

Інформацію підготував аналітичний департамент холдингу. Для уточнень звертайтесь за номером телефону: 096 362 02 76 – прес-служба Bayadera Group.