Навіть при дотриманні правил корисного харчування і систематичних тренуваннях, ніхто не застрахований від жирових відкладень на окремих ділянках тіла. В цьому випадку можна скористатися апаратними технологіями естетичної медицини, серед яких найбільш ефективним і перевіреним вважається кріоліполіз. Розповідаємо на що здатна процедура і як вона проходить.

Зростання популярності неінвазивної естетики тіла

Попит на неінвазивні косметологічні маніпуляції, що впливають на зменшення підшкірно-жирових відкладень, надзвичайно зріс в останні роки. Опитування пацієнтів Американського товариства дерматологічної хірургії, що проводилися в 2012-2020 роках, показують, що більше половини пацієнтів косметологічних клінік цікавлять процедури корекції рельєфу тіла. Серед опитаних відвідувачів, більшість становлять жінки. третину — чоловіки.

Механізм дії кріоліполіза Cristal

Процедура медичного кріоліполіза Cristal впливає на жирові клітини і охолоджує їх до температури, що сприяє клітинному апоптозу (природної загибелі жирових клітин адипоцитів). Французька розробка — апарат Cristal працює в діапазоні мінусових температур 5-9 градусів. Косметолог-эстетист підбирає під пацієнта температуру і час впливу на жирову складку. Про інші деталі процедури дізнайтеся тут: https://anacosmo.ua/meditsinskaya-kosmetologiya/kriolipoliz-sristal-bezoperatsionnaya-liposaktsiya.

Кріоліполіз

Особливості обладнання Cristal

Завдяки наявності 14 датчиків, контролюючих ступінь охолодження тканин, Cristal діє на поверхневий шар, не зачіпаючи сполучну тканину з нервовими закінченнями і судинами. Щоб уникнути опіку, посередником між тілом і апаратом виступає спеціальна термосалфетка. Устаткування має сертифікат Європейського союзу.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Про суттєві плюси холодової ліпосакції

  • видиме зменшення об'ємів за 1 сеанс;
  • відсутність травмування тканин;
  • немає періоду реабілітації;
  • процедура безболісна і не вимагає знеболення;
  • можливе проведення в будь-який час;
  • процедура не завдає шкоди організму;
  • продукти розпаду виходять з лімфою і кров'ю;
  • ефект постійний;
  • кріоліполіз можна поєднувати з іншими косметичними процедурами, що досить зручно для багатьох пацієнтів.

Доведена ефективність апоптозу

За даними численних досліджень членів Європейського товариства пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії (EBOPRAS), вже після одиничної процедури кріоліполіза спостерігається значний прогрес. Відстежуючи зміни тіла пацієнтов протягом півроку після процедури, косметологи-естетисти прийшли до висновку, що найбільший обсяг жирових відкладень йде на животі: розмір жирової складки зменшується в середньому на 27%. На стегнах даний показник досягає 25%. Не такі значні, але позитивні зміни спостерігалися на бічній поверхні талії, руках, бічній поверхні грудей, спині, зоні підборіддя. Максимальний ефект починає проявлятися через пару місяців після маніпуляцій і поступово наростає.

На закінчення варто відзначити, що подібного ефекту можна домогтися тільки в разі звернення до кваліфікованих фахівців.